usturime penis de la prima decalotare-rog ajutor profesional
Sa incep cu inceputul...am 15 ani si...am decalotat prima data penisul acum cateva luni (mentionez ca preputul acela era foarte stramt dar mi-am luat inima in dinti si am tras puternic..de atunci nu mai am probleme cu decalotarea).Cand am atins glandul(care avea o culoare rosie) cu degetul am avut o senzatie FOARTE neplacuta.La recomandarea medicului de familie am pus comprese cu un produs de la Forever - First (scuzati reclama) care a avut un real succes(culoarea glandului a revenit la normal) dar tot am o senzatie neplacuta cand ating cu degetul sau daca il plimb pe gland(aceste senzatii sunt reduse la dus).
Tin sa mentionez ca ma masturbam de mic dar cu pielea aceea nedecalotata si ma tem sa nu se fi format un strat de sperma "moarta".Un alt lucru pe care as vrea sa-l spun este ca si inainte de folosirea produsului de la Forever si dupa, glandul prezenta un aspect lucios...ca si cum ar mai fi un mic strat transparent de "ceva".
Intrebarea mea este: Acest lucru este normal? Ma refer la senzatia neplacuta cand ating capul glandului. Sau este ceva normal dat fiind faptul ca sunt adolescent si penisul meu a facut cunostinta cu lumea de curand :D.
Multumesc anticipat si astept raspuns.
Numai bine!
Tin sa mentionez ca ma masturbam de mic dar cu pielea aceea nedecalotata si ma tem sa nu se fi format un strat de sperma "moarta".Un alt lucru pe care as vrea sa-l spun este ca si inainte de folosirea produsului de la Forever si dupa, glandul prezenta un aspect lucios...ca si cum ar mai fi un mic strat transparent de "ceva".
Intrebarea mea este: Acest lucru este normal? Ma refer la senzatia neplacuta cand ating capul glandului. Sau este ceva normal dat fiind faptul ca sunt adolescent si penisul meu a facut cunostinta cu lumea de curand :D.
Multumesc anticipat si astept raspuns.
Numai bine!
2 comentarii
Eu zic sa te preocupe alte lucruri nu masturbarea
Macar tu ti-ai facut tupeu sa tragi :)) In cazul meu, mie frica de moarte si mai si doare :D eu vreau sa ma interesez de o crema pt relaxarea preputului sa il pot trage usor si fara probleme in timpul erectiei :).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Usturime penis
- 0am o problema cu penisul
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 8Arsura usturime cap penis
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 0Usturime usoara capul penisului
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 0usturime in interiorul capului penisului
- 3Posibil HIV?.
- 0Arsura preptut
- 2Usturime&senzatie de arsura in capul penisului
- 4Usturime pe canal la extremitatea penisului
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 3Ajutor! usturime pe pielea penisului si/sau pe corp
- 1Usturime si disconfort prepuț
- 2Durere/Usturime Penis
- 0Ce boala, virus, bacterie, etc. pot lua de pe o haina sh?
- 3Arsura cronica pe canalul penisului
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: