Boala sau infectie, ma puteti ajuta?
Salut
Numele meu este Alex si am 23 de ani, inainte sa va scriu vreau sa precizez ca sunt intr-o relatie de un an de zile si in acest timp nu am intretinut relatii sexuale cu alte femei
Acum ceva timp (joi mai exact) am avut ultimul contact sexua cu partenera mea, in timpul actului am simtit usturimi la nivelul penisului (din cauza lipsei lubrifiantului, ma gandesc eu). Dupa finalizare am mers la baiei pentru igiena si am constatat ca ma ustura pielea din jurul capului la contact cu apa.
Dimineata cand m-am trezit aveam pe capul penisului o chestie alba si o crapatura pe interiourul pielii care acopera capul. nu mi s-a mai intamplat pana acum si nu stiu daca e de la ea deoarece facem sex in mod regulat si e prima oara cand se intampla asta. acum s-au inmultit si ma ustura, mai ales cand incerc sa decalotez
Va rog sa imi spuneti ce poate fi, cum poate fi tratat si de unde as fi putut sa o iau (boala- daca e boala).
Multumesc anticipat
Numele meu este Alex si am 23 de ani, inainte sa va scriu vreau sa precizez ca sunt intr-o relatie de un an de zile si in acest timp nu am intretinut relatii sexuale cu alte femei
Acum ceva timp (joi mai exact) am avut ultimul contact sexua cu partenera mea, in timpul actului am simtit usturimi la nivelul penisului (din cauza lipsei lubrifiantului, ma gandesc eu). Dupa finalizare am mers la baiei pentru igiena si am constatat ca ma ustura pielea din jurul capului la contact cu apa.
Dimineata cand m-am trezit aveam pe capul penisului o chestie alba si o crapatura pe interiourul pielii care acopera capul. nu mi s-a mai intamplat pana acum si nu stiu daca e de la ea deoarece facem sex in mod regulat si e prima oara cand se intampla asta. acum s-au inmultit si ma ustura, mai ales cand incerc sa decalotez
Va rog sa imi spuneti ce poate fi, cum poate fi tratat si de unde as fi putut sa o iau (boala- daca e boala).
Multumesc anticipat
3 comentarii
buna dimineata,
ai incredere in prietena ta?
- raspuns;
(la intrebarea ta)
POATE de la ea..
o zi buna!
ai incredere in prietena ta?
- raspuns;
(la intrebarea ta)
POATE de la ea..
o zi buna!
buna
da am...
bun, si daca ar fi de la ea, ce poate fi????
da am...
bun, si daca ar fi de la ea, ce poate fi????
Se poate sa aibe ea o infectie si sa-ti fi dat si tie. Nu e neaparat boala venerica, poate a facut o raceala sau o candida. Intreab-o daca ea are ceva probleme, iritatie sau discomfort. O vizita la doctor te va lamuri si te va scapa de aceasta neplacere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2usturime penis de la prima decalotare-rog ajutor profesional
- 3Rog un raspuns cat mai repede usturime penis treaba mica
- 3Usturimi si uscaturi
- 4Usturime penis
- 3Problema la penis - ma ustura la contactul sexual
- 1Pot fi infectat cu HIV ?
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 1Usturimi penis exterior fara secretii
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 0Mancarime usturime la capul penisului
- 4Usturime pe canal la extremitatea penisului
- 5Este posibil sa fi luat vreo boala cu transmitere sexuala
- 3Pielea de pe penis uscata
- 1Usturime si disconfort prepuț
- 2Îți poate afecta masturbarea viața sexuală ??
- 8Usturime penis lichid alb
- 0Ce boala, virus, bacterie, etc. pot lua de pe o haina sh?
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: