Nu pot inghiti ! Usturime in gat.
Buna Ziua.De 3 zile incoace gatul meu a inceput sa ma usture ingrozitor..sau mai exact.Amigdalele. Pe partea dreapta cand deschid gura, se vede o pata destul.de marisoara aproape alba cu transparent.Aceea ma ustura. Iar si pe gat in jos se vad unele bubite albe care banuiesc ca si ele ma ustura. Am o mica bubita si pe omulet insa aia nustiu daca ma.afecteaza.Nu am mai patit niciodata asa.Am 20 de ani.
Totul a inceput cu o febra mare.Care a durat 1 zi jumate.Dupa care a inceput sa ma usture gatul.Medicul de familia a zis ca am puroi in gat si ceva afte bucale asa ca mi-a dat anaftin si antibiotic Zinat.Iau de 2 zile.si.inca nu ma simt mai bine.
Ce pot face sa accelerez vindecarea ? As dori sa ma.ajute cineva cu remedii acasa sau ce as mai putea cumpara sa ma.dezinfectez acolo..Banuiesc ca e o.infectie.Saliva trebuie sa o scuip mai tot.timpul pentru ca daca o inghit am.o durere (usturisme) insuportabila in gat si mai ales pe.amigdala dreapta unde am acea bubita.
Totul a inceput cu o febra mare.Care a durat 1 zi jumate.Dupa care a inceput sa ma usture gatul.Medicul de familia a zis ca am puroi in gat si ceva afte bucale asa ca mi-a dat anaftin si antibiotic Zinat.Iau de 2 zile.si.inca nu ma simt mai bine.
Ce pot face sa accelerez vindecarea ? As dori sa ma.ajute cineva cu remedii acasa sau ce as mai putea cumpara sa ma.dezinfectez acolo..Banuiesc ca e o.infectie.Saliva trebuie sa o scuip mai tot.timpul pentru ca daca o inghit am.o durere (usturisme) insuportabila in gat si mai ales pe.amigdala dreapta unde am acea bubita.
3 comentarii
Urgent la orl
Este un flegmon periamigdalian
Este un flegmon periamigdalian
Si ceva remedie de ameliorale sau chiar de tratare pana merg din nou la doctor?..
gargara cat mai des cu apa calda, sare si bicarbonat
spreiuri pentru gat.. strepsils, anaftin..s.a.
usturimea se scoate cu un antacid..fiindca usturimea este de la acidul gastric
spreiuri pentru gat.. strepsils, anaftin..s.a.
usturimea se scoate cu un antacid..fiindca usturimea este de la acidul gastric
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35punct mare pe amigdala.va rog sa ma ajutati.
- 39gat uscat si usturime dimineata
- 4usturimi, mici dureri, in zona omuletului
- 39urgent-ma ustura gatul in spatele amigdalelor
- 7ma ustura in gat
- 1usturime in gat
- 5afte bucale, usturime in gat
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 2Usturime in gat
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 1LDH Scazut, Monocite crescute, MPV crescut
- 2Arsuri in gat
- 2Usturime in gat