Dureri abdominale cistita cronica
Buna ziua,
am si eu o mare problema cu mama mea. Are 52 ani, a fost operata acum 5 ani de fibrom uterin si i-au facut histerectomie totala. Dupa operatie, a facut cistita foarte des, de 2-3 ori pe an, cu tratamente de pana la 3 luni, insa are dureri de burta ingrozitoare noaptea si urineaza si des si cu durere. Si-a facut diverse ecografii si medicii de la Piatra Neamt ii tot spun ca are peretii vezicii ingrosati, dar ca durerea se datoreaza faptului ca are aderente de la operatie. Urocultura a iesit ok. Imi poate cineva recomanda o serie de analize pe care sa le faca? Unde putem sa mergem sa vedem un medic competent care sa faca niste investigatii complete?
Va multumesc
Elena
am si eu o mare problema cu mama mea. Are 52 ani, a fost operata acum 5 ani de fibrom uterin si i-au facut histerectomie totala. Dupa operatie, a facut cistita foarte des, de 2-3 ori pe an, cu tratamente de pana la 3 luni, insa are dureri de burta ingrozitoare noaptea si urineaza si des si cu durere. Si-a facut diverse ecografii si medicii de la Piatra Neamt ii tot spun ca are peretii vezicii ingrosati, dar ca durerea se datoreaza faptului ca are aderente de la operatie. Urocultura a iesit ok. Imi poate cineva recomanda o serie de analize pe care sa le faca? Unde putem sa mergem sa vedem un medic competent care sa faca niste investigatii complete?
Va multumesc
Elena
5 comentarii
vezi ca in formula as din 2010 numarul 910 la cititorii raspund ai sa gasesti un articol SUFAR DE O CISTITA REBELA LA ANTIBIOTICE o gasesti pe net sper sa o ajute pe mama ta multa sanatate
Multumesc frumos, o sa ii dau articolul, sa incerce.
pentru Elena
cum se mai simte mama ta mai bine?
cum se mai simte mama ta mai bine?
Multumesc pentru intrebare, nu stiu ce sa zic exact. A mers la urolog si a facut o serie de investigatii la care totul pare in regula, nu stiu exact diagnosticul, dar a luat antibiotic si nu mai are probleme cu urinatul des, insa durerile sunt in continuare mari. Medicii i-au spus ca durerea radiaza de la coloana, combinat cu cistita, avnd in vedere ca are si niste ciocuri la coloana. O sa mearga in italia la sora mea si o sa faca acolo niste investugati, sper ca medicii sa fie mai receptivi decat cei de aici. O sa inceapa si tratamentul naturist si apoi o sa vada ce mai poate face, o vreme s-a simtit bine dupa o cura de strugurii ursului, insa se pare ca acum nu mai este la fel de eficient.
Multumesc inca o data,
Elena
Multumesc inca o data,
Elena
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fac febra dupa operatia de histerectomie totala
- 40Neoplasm ovarian - Va rog parerea unui medic
- 5Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat
- 12dureri abdominale
- 2dupa operatia de histerectomie, am osteoporoza
- 5fibrom uterin
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 6cistita, raceala sau vezica hiperactiva?
- 3dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 2Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
- 2Dureri de burta
- 0Rog detalierea examenului histopatologic
- 0HPV 16 pozitiv, ce pot face?
- 0Cistita acuta
- 2Fibrom uterin
- 16Scurgere maronie la 4 luni dupa histerectomie.
- 1Durere abdominală
- 0Histerectomie totala
Mai multe informații despre: Fibromul uterin Cistita Histerectomia Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Fibromul uterin
- Sindromul premenstrual
- Cistita
- Cistita de iradiere
- Cistita interstitiala
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
- Histerectomie (partiala, totala, cu sau fara anexectomie)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: