Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
Buna ziua,
Am un nou partener cam de 3 saptamani, la inceput am facut sex doar protejat, dar dupa ce lucrurile au luat o intorsatura serioasa am renuntat la protectie. Pana acum 4 zile nu am avut nimic, acum 4 zile mi-au aparut niste bubite mici de culoare rosie pe capul membrului, care nu pot fi observate decat in stare de erectie, cateodata curge un lichid transparent si inodor, iar in timpul urinarilor constat o usturime la partea de iesire.
Initial am crezut ca ar putea fi vorba de Candidoza, si am inceput din prima zi sa aplic crema, dar simptomele nu par a se diminua. Nu am mai avut contact de la aparitia simptomelor, si partenera mea nu prezinta niciun simptom.
Se poate sa fie vorba de altceva decat Candidoza? Si ea de ce nu prezinta niciun simptom?
Astept un raspuns...
Va multumesc anticipat!
Am un nou partener cam de 3 saptamani, la inceput am facut sex doar protejat, dar dupa ce lucrurile au luat o intorsatura serioasa am renuntat la protectie. Pana acum 4 zile nu am avut nimic, acum 4 zile mi-au aparut niste bubite mici de culoare rosie pe capul membrului, care nu pot fi observate decat in stare de erectie, cateodata curge un lichid transparent si inodor, iar in timpul urinarilor constat o usturime la partea de iesire.
Initial am crezut ca ar putea fi vorba de Candidoza, si am inceput din prima zi sa aplic crema, dar simptomele nu par a se diminua. Nu am mai avut contact de la aparitia simptomelor, si partenera mea nu prezinta niciun simptom.
Se poate sa fie vorba de altceva decat Candidoza? Si ea de ce nu prezinta niciun simptom?
Astept un raspuns...
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Ai un partener sau o partenera?Ca ai inceput intr-un fel si ai terminat in altul...Exista posibilitatea unei bts si nu este obligatoriu ca sa prezinte si ea/el aceleasi simptome ca tine.Mai bine mergeti la medic (ea la ginecologie si tu la dermato ) si faceti un set de analize, asa veti sti sigur despre ce este vb si va veti trata corect.
PS:Nu te mai trata dupa cum iti vine, pt ca s-ar putea sa maschezi boala si apoi sa se complice! (asta in cazul in care este vorba despre vreuna...)
PS:Nu te mai trata dupa cum iti vine, pt ca s-ar putea sa maschezi boala si apoi sa se complice! (asta in cazul in care este vorba despre vreuna...)
Din punct de vedere gramatical nu este gresit nici partener, nici partenera...dar nu asta era important, este o relatie heterosexuala :)
Multumesc pentru sfat! ea merge maine la ginecolog...din pacate eu nu prea am timp sa merg, dar o sa imi fac timp...
Multumesc oricum.
Multumesc pentru sfat! ea merge maine la ginecolog...din pacate eu nu prea am timp sa merg, dar o sa imi fac timp...
Multumesc oricum.
nu e de bine.se usuca si cade:)))).lasand gluma la o parte mergi la dermato-venerice--posibil sa fi capata un mic bts..tratamentul trebuie urmat de ambii parteneri.sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinare incompleta
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 12probleme urinare
- 12usturime la urinare
- 4senzatie usturime penis
- 5bubite transparente, vezicule?
- 1usturimi la urinare...
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 1Usturime
- 1probleme urinare
- 2Iritare penis
- 1Buba rosie, la baza penisului
- 1Herpes genital sau altceva?
- 2Usturime la micțiune, scurgere lichid galben-verzui penis
- 2Vă rog ajutați ma ! Cea mai mare prostie din viața mea !
- 3Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)
Mai multe informații despre: usturimea la urinare bubite in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: