Urinez putin, involuntar, cind merg, stau asezata sau oricind.
De la o bucata de vreme am o problema, uneori in timp ce merg(cel mai des) desi ma duc preventiv la WC am o urinare usoara, asa in cit uneori mi se uda putin blugii. Si nu pot opri asta, este foarte deranjanta si nustiu ce ar putea fi. Si uneori simt ca am inflamata vezica urinara, simt asta in timpul actului sexual sau cind apas pe burta simt o durere. Durere nu simt permanent dar in timpul actului sexual(in anumite pozitii) simt durere anume in regiunea vezicii urinare si imediat intrerup actul. Mentionez ca am ptoza renala gr. I si citeodata ma dor rinichii. Si ce cred ca mai trebuie de mentionat este ca cind urinez, nu am nici o usturime dar la urma simt o intepatura neplacuta. Va rog datimi ceva indicatii ce ar putea fi sau unde sa ma adresez.
Inainte aveam foarte des cistita din cauza ca ma imbracam mai degraba la moda decit calduros.
Inainte aveam foarte des cistita din cauza ca ma imbracam mai degraba la moda decit calduros.
2 comentarii
Buna seara! Ce varsta aveti? Ar putea fi vorba despre un prolaps urogenital( cate nasteri aveti???, cum au decurs nasterile????), ne gandim si la infectii urinare, asa ca trebuie sa consultati un urolog si un ginecolog ;in plus, consultati si un medic homeopat, va poate recomanda un adjuvant, de exemplu, Sepia 15 CH( indicata in ptoze, prolaps genital, infectii urinare); numai bine
Nu am ajuns atit de departe, am doar 19 ani, nu am nasteri... si cred ca e cam devreme sa am probleme de genul acesta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 5a suferit o operatie prin care i s-a scos rinichiul stang (avea o tumoare) si o coasta
- 4Urinez foarte dificil
- 26rezultate hemoleucograma si sumar de urina
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 4Analize urina si urocultura!!
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 2senzatie de urinare
- 3Jet urinar fara presiune
- 4de la ce se face microlitiaza urinara?
- 4scurgere albicioasa cand urinez...
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 4usturimi la urinare
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 13La sfarsitul urinarii picaturi de sange!
- 4Incontinenta urinara
- 1urinare in cantitati foarte mici
- 0Operaţii la tractul urinar în ţară
Mai multe informații despre: caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: