Recomanda cineva un chirurg urolog f. bun?
Buna ziua!
O cunostinta a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu traumatisme grave ale cailor urinare, genitale etc. Momentan utilizeaza o sonda urinara in permanenta. Trebuie sa faca o operatie mai complicata si cauta un chirurg bun. Are cineva o sugestie?
Multumesc mult!
O cunostinta a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu traumatisme grave ale cailor urinare, genitale etc. Momentan utilizeaza o sonda urinara in permanenta. Trebuie sa faca o operatie mai complicata si cauta un chirurg bun. Are cineva o sugestie?
Multumesc mult!
7 comentarii
Urologie Spitalul Clinic Fundeni sau Urologie Spitalul Panduri, in Bucuresti. Numai bine
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Iertati-ma! In Bucuresti.
Despre Panduri nu am citit de bine pe acest site...
M-as bucura daca as primi un raspuns de la o persoana care a avut o problema asemanatoare, si daca ar putea sa-mi dea chiar un nume de doctor. Pana atunci ii transmit sugestiile Dvs.
Multa sanatate!
Iertati-ma! In Bucuresti.
Despre Panduri nu am citit de bine pe acest site...
M-as bucura daca as primi un raspuns de la o persoana care a avut o problema asemanatoare, si daca ar putea sa-mi dea chiar un nume de doctor. Pana atunci ii transmit sugestiile Dvs.
Multa sanatate!
Dl. Prof. Ioan Coman, din Cluj. M-a operat de hidronefroza congenitala grad 2 si sunt foarte multumita de rezultat. In ceea ce priveste orasul, nu cred ca mai conteaza atunci cand e vorba de o operatie complexa. Eu sunt din Suceava, de exemplu. Mai stiu pe cineva care s-a operat la un alt medic de renume, dar nu a avut un rezultat bun, si tot Dl. Prof. Ioan Coman a rezolvat problema. Eu am mare incredere in dumnealui. Sanatate!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
S-a rezolvat problema cu succes la Spitalul Fundeni si pacientul e foarte multumit!
Multa sanatate!
S-a rezolvat problema cu succes la Spitalul Fundeni si pacientul e foarte multumit!
Multa sanatate!
Va rog mult sa-mi spuneti numele chirurgului de la sp Fundeni. Multumesc frumos!
Chirurgul a fost pana la urma un anume Gringu sau Cringu (cu i de la "inceput"), de la Fundeni, urologie, nu era profesorul principal, dar pacientul e bine.
Imi cer iertare pentru intarziere!
Va doresc multa sanatate!
Imi cer iertare pentru intarziere!
Va doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme urinare
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 0ce medicamente se pot administra de urinat atunci cand se scoate sonda urinara
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 20urinare frecventa, fara abtinere datorita sondei urinare
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 2senzatie de urinare
- 2SONDA URINARA cum sa o scot?
- 0probleme sonda urinara va rog un sfat
- 10usturimi la urinat... cumplit!
- 1urinare in cantitati foarte mici
- 0sumar urina leucocite 25
- 0dupa operatia la rinichi ma sondez lunar...
- 3Urinari prea dese
- 2Urinara dupa urinare
- 0Probleme Urinare
- 0Blocaj Sonda Cook
- 0Dureri post operatorii extragere sonda jj
Mai multe informații despre: sonda urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: