urinat straniu: am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia
buna ziua, doctore !
am 36 ani si ma lovesc de aceeasi curioasa problema de acum aproape un an. Ultimele doua zile am urinat straniu : am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia. asa cum a aparut a si disparut ! mentionez ca acum nu am dureri, dar am avut dureri de spate acum o luna, inexplicabile, si nu e prima data !
multumesc mult penru atentie !
am 36 ani si ma lovesc de aceeasi curioasa problema de acum aproape un an. Ultimele doua zile am urinat straniu : am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia. asa cum a aparut a si disparut ! mentionez ca acum nu am dureri, dar am avut dureri de spate acum o luna, inexplicabile, si nu e prima data !
multumesc mult penru atentie !
4 comentarii
si eu am la fel si am fost depistat cu virusul e colii si cu stafilococ auriu.
am incercat cu multe antibiotice dar nimic mai repet acum si cu zinat dar daca afli ceva te rog sa ma anunti si pe mine -
eu ptr erectie am luat maraton 2 pastile intr-o doza si e binisor, nici nu mai urinez asa des acel lichid
am incercat cu multe antibiotice dar nimic mai repet acum si cu zinat dar daca afli ceva te rog sa ma anunti si pe mine -
eu ptr erectie am luat maraton 2 pastile intr-o doza si e binisor, nici nu mai urinez asa des acel lichid
multumesc, asa gandeam si eu ! si ai dreptate nu reusesc sa consum destul de multe lichide ; dar ma voi stradui, pe viitor !
buna ziua din nou !
Am o noua problema, si nu as vrea sa cred ca e varsta. cam de 2 luni mi se umfla bratul drept, cateodata si stangul, cami este greu sal indoi de la cot. cel mai mult ma deranjeaza mana umflata mai tot timpul, zi si noapte. Se umfla aparent fara nici un motiv serios, vorbind la telefon, obligata fiind apoi sa schimb mana cu care tin telefonul, sau spaland vase.
Am inceput sa beau destul, cel putin 1, 5 litri pe zi.
Ar putea avea legatura cu faptul ca incepand cu aceeasi perioada lucrez fizic mult cu bratele ?
multumesc !
gabriela
Am o noua problema, si nu as vrea sa cred ca e varsta. cam de 2 luni mi se umfla bratul drept, cateodata si stangul, cami este greu sal indoi de la cot. cel mai mult ma deranjeaza mana umflata mai tot timpul, zi si noapte. Se umfla aparent fara nici un motiv serios, vorbind la telefon, obligata fiind apoi sa schimb mana cu care tin telefonul, sau spaland vase.
Am inceput sa beau destul, cel putin 1, 5 litri pe zi.
Ar putea avea legatura cu faptul ca incepand cu aceeasi perioada lucrez fizic mult cu bratele ?
multumesc !
gabriela
Relatarea ta ma face sa suspectez tot rinichii.Ti-am lasat o adresa de mail pt detalii.Foloseste-o!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 3Urinez mult noaptea
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 4Senzatie de urinare chiar dupa ce am urinat
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 2senzatie de urinare
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 1Urinare tulbure, arsuri, usturimi.
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 2Urinara dupa urinare
- 1urina colorata
- 0Probleme Urinare