examen complet de urina
buna ziua as dori si eu o interpretare a analizelor sunt ale fetitei mele de4 ani si 9 luni.bilirubina neg. corpi cetonici neg. densitate 1.025 eritrocite neg. glucoza neg. leucocite neg. nitriti neg. ph 5.5 proteina neg. urobilinogen 0.1mg/dl. va multumesc
8 comentarii
Valorile ce reies din examenul de urina sunt normale.Sa arati analizele la medicul care le-a prescris.Numai bine!
va multumesc pentru raspuns as mai avea o intrebare fetita este la a 4 a zi de tratament cu cedax 5 ml pe zi si debridat 5 ml de 3 ori pe zi dar nu s-a schimbat nimic de ce oare? inca o data va multumesc
Banuiesca ca fetita are in jur de 20kg.Pentru ce lua tratament?
are 15 kg si ia tratament pentru ca urineaza des si cate putin
Daca tot urineaza des fetita si nimic nu s-a schimbat mergi maine la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la pediatrie.Trebuie schimbata terapia.E cam slabut copilul, la aceasta varsta ar trebui sa aiba cam 20 kg ; ii poti da din cand in cand si cate un sirop de vitamine pentru a-i stimula apetitul.Fa intai un control la pediatrie si asigura-te ca nu are nimic la rinichi.Numai bine!
buna seara, as vrea sa mentionez ca a fost consultata de medic pediatru si reteta este de la dansa la fel si trimiterea pentru urocultura.ar putea sa aiba ceva la rinichi la varsta ei?va multumesc mult pentru raspunsuri.
Daca pana la varsta asta a facut des infectii urinare, a mai urinat des si mereu a cam ramas in urma cu greutatea ar fi bine sa fie investigata mai amanuntit de catre un urolog pediatru.Tratamentul a fost inceput inainte de a veni rezultatul la urocultura?
da tratamentul a fost dat inainte de a veni rezultatul, dar nu a mai avut niciodata infectie urinara, iar in legatura cu greutatea asa a fost ea mereu mai slabuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6analize - ajuta ?
- 2afectiuni ale rinichilor sau ale cailor urinare?
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 8picaturi dupa urinare!!!
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 3Jet urinar fara presiune
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 16Neurotransmitatorii din urina
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 0Urina lipicioasa
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 5De vreo saptamana am mancarimi in interiorul canalului urinar
- 0Mucus in urina
- 0pipi dupa sex
Mai multe informații despre: urina caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: