urinare in cantitati foarte mici
buna ziua,
Socrul meu in varsta de 81 ani este la pat de cca un an de zile se mai ridica foarte putin si numai cu ajutor dar fara a se putea deplasa( sta cca 10 minute pe marginea patului ) De cateva zile urineaza foarte putin, este zi cand nu urineaza deloc, nu mai are pofta de mincare, si in partea de jos a abdomenului are dureri si se vede cu ochiul liber o umflatura cam tare pe mijlocul abdomenului, cam unde ar fi vezica urinara dar pina mai sus. Dr. de familie ne-a recomandat sa chemam salvarea sa ii puna sonda.
Va rog sa imi raspundeti daca il internam in spital putem spera la un tratament care sa il scape de aceasta problema.
multumesc
Socrul meu in varsta de 81 ani este la pat de cca un an de zile se mai ridica foarte putin si numai cu ajutor dar fara a se putea deplasa( sta cca 10 minute pe marginea patului ) De cateva zile urineaza foarte putin, este zi cand nu urineaza deloc, nu mai are pofta de mincare, si in partea de jos a abdomenului are dureri si se vede cu ochiul liber o umflatura cam tare pe mijlocul abdomenului, cam unde ar fi vezica urinara dar pina mai sus. Dr. de familie ne-a recomandat sa chemam salvarea sa ii puna sonda.
Va rog sa imi raspundeti daca il internam in spital putem spera la un tratament care sa il scape de aceasta problema.
multumesc
1 comentarii
Nu-l mai chinuiti asa, poate sa si moara daca nu urineaza atata timp. Chemati salvarea, duceti-l la spital la urologie. Acolo o sa se vada daca sonda e singura care e necesara, daca sunt alte probleme (vezica, rinichi prostata).
Sanatate si nu amanati!
Sanatate si nu amanati!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sumar urina
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 4senzatia de urinare in timpul actului sexual
- 5luna de miere cu... probleme
- 7urinez des - sfaturi
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 18tumoare pe vezica urinara... pierde sange in urina
- 8examen complet de urina
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 10usturimi la urinat... cumplit!
- 3vezica urinara
- 21Cancer vezica urinara imposibil de operat. Tratament naturist?
- 5carcinom vezical operat
- 0durere de vezica
- 0senzatie de vezica plina
- 2Problema urinala!
- 0cancer vezica interpretare ct
- 43Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari!
Mai multe informații despre: Vezica urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: