Infectie urinara sau altceva?
Va salut, aveam urinari dese, la un moment dat a inceput sa ma doara in zona pelviana sau/si penis am luat 5 zile nolicin, am luat si antiinflamatoare, no spa.
Nu mai urinez des, nu mai am dureri, dar eu obisnuiesc sa beau cacao in fiecare dimineata, imi fac cacao cu apa, cacao concentratie 20%. Daca beau imi vine sa urinez des si simt o mica jena in zona pelviana. Ce sa fie? nu a trecut sau ce? imi irita vezica cacao sau sa fie altceva, as dori sa primesc un raspuns de la un medic daca se poate va rog.
Nu mai urinez des, nu mai am dureri, dar eu obisnuiesc sa beau cacao in fiecare dimineata, imi fac cacao cu apa, cacao concentratie 20%. Daca beau imi vine sa urinez des si simt o mica jena in zona pelviana. Ce sa fie? nu a trecut sau ce? imi irita vezica cacao sau sa fie altceva, as dori sa primesc un raspuns de la un medic daca se poate va rog.
1 comentarii
Salutare !
Produsele de cacao si cele ce contin cofeina, desigur intotdeauna au iritat mucoasa urinara..este dovedit si stiintific acest fapt !
Insa dupa cum ati relatat dv-stra, se pare sa fie o infectie urinara ( urogenitala ) netratata, recidivanta ( recurenta ).
Recomandare :
1. consult urolog
2. ecografie
3. urocultura
4. evitare autotratament si autodiagnostic !!!
Succese si multa sanatate !
Produsele de cacao si cele ce contin cofeina, desigur intotdeauna au iritat mucoasa urinara..este dovedit si stiintific acest fapt !
Insa dupa cum ati relatat dv-stra, se pare sa fie o infectie urinara ( urogenitala ) netratata, recidivanta ( recurenta ).
Recomandare :
1. consult urolog
2. ecografie
3. urocultura
4. evitare autotratament si autodiagnostic !!!
Succese si multa sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tratament naturist pentru urinari dese
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 9urinari foarte dese
- 3urinari dese...
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 0senzatie de urinare permanenta
- 1simt nevoia de a urina des.
- 6Problema
- 0Analize urina
- 0Menstruatie sau sangerare de sarcina
- 0Interpretare urocultura si psa