Nevoie permanenta de a urina + disconfort
Buna seara, in primul rand menzionez ca sunt baiat, am 22 de ani. De cateva zile prezint urmatoarele simptome: simt nevoia sa urinez in permanenta, iar dupa ce urinez nu simt acea satisfactie ca sunt gol, in sensul ca parca mai ramane lichid pe uretra, si mai am si o senzatie foarte usoara de arsura. Mentionez ca nu am avut contact sexual de mult timp, deci o boala venerica este exclusa. Am fost la medic si mi-a recomandat un examen sumar de urina, l-am facut si doar ph-ul a avut o valoare mare, de 8, in rest totul a fost ok. Mi-a spus ca nu e infectie urinara (ma gandesc ca ma ustura si ma ardea de nu era adevarat daca aveam) si mi-a recomandat Urisan pe care l-am luat si n-a avut niciun efect.
Oare aceste simptome sa fie de la ph-ul mare ? Sau este posibil sa am uretrita sau o usoara infectie urinara ? Menzionez ca beau cafea si apa minerala si mananc carne / lactate zilnic, fructe si legume mai rar.
Mi-am facut programare la urolog dar este abia joia viitoare, nu mai pot sa astept pana atunci, vreau neaparat sa fac ceva sa mai ameliorez cat de cat simptomele.
Va multumesc.
Oare aceste simptome sa fie de la ph-ul mare ? Sau este posibil sa am uretrita sau o usoara infectie urinara ? Menzionez ca beau cafea si apa minerala si mananc carne / lactate zilnic, fructe si legume mai rar.
Mi-am facut programare la urolog dar este abia joia viitoare, nu mai pot sa astept pana atunci, vreau neaparat sa fac ceva sa mai ameliorez cat de cat simptomele.
Va multumesc.
7 comentarii
Incercati Uricol sau Urinal Akut. Luati cum scrie pe prospect pina ajungeti la Urolog.
Uricol am incercat si n-a avut afect, o sa incerc Urinal Akut. Multumesc de raspuns.
Aveti idee de la ce ar putea fi aceste simptome ? Menzionez ca mi-am facut si analiza de glicemie si a iesit foarte buna, 86, deci diabetul este exclus. Ce alimente as putea manca sau exclude ca sa scada ph-ul urinei ?
Aveti idee de la ce ar putea fi aceste simptome ? Menzionez ca mi-am facut si analiza de glicemie si a iesit foarte buna, 86, deci diabetul este exclus. Ce alimente as putea manca sau exclude ca sa scada ph-ul urinei ?
Nu stiu. Eu presupun ca e totusi o infectie urinara si rezultatul la analiza a fost fals negativ.
Va trebuie o dieta alcalina. Dieta candida stiu ca reduce ph-ul. O luati de pe net.
Ati zis ca vi s-a prescris Urisan. Nu Uricol. Uricolul e foarte bun pentru simptomele de care vorbiti. Daca nu, Urinal Akut. Ceai de merisor. Beti multe lichide.
Va trebuie o dieta alcalina. Dieta candida stiu ca reduce ph-ul. O luati de pe net.
Ati zis ca vi s-a prescris Urisan. Nu Uricol. Uricolul e foarte bun pentru simptomele de care vorbiti. Daca nu, Urinal Akut. Ceai de merisor. Beti multe lichide.
O sa merg sa-mi refac testul de urina, poate imi fac urocultura. Acum merg sa-mi cumpar Urinal Akut sa vad daca are ceva efect. O intrebare mai am: ar putea urinal akut sau celelalte suplimente pe care le-am luat sa aiba ceva efect asupra testului de urina pe care vreau sa-l fac din nou ?
Nu cred. Nu iti trece asa repede daca e infectie urinara.
Tocmai mi-am comparat Uractiv deoarece n-a mai avut Urinal Akut, si mi-a spus farmacistul ca e mai bun decat Urinal Akut. Acum sper sa se mai amelioreze simptomele. Va multumesc pentru ajutor, o sa va mai scriu sa va spun ce se intampla.
O seara faina!
O seara faina!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Urinari dese
- 3urinez des si ma dor ovarele
- 15Urinez foarte des zi si noapte
- 5Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 2urinari dese de la stres sau suparare ?
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 7urinari dese si dureri abdominale
- 0durere partea stanga si urinare frecventa!
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 9Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
- 1Probleme cu urinatul
- 3Urinari frecvente.
- 3Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
- 2Infectie urinara și simptome
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Infectie urinara sau altceva?
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: