Rinichi?spate?
Buna ziua.de mai bine de 2ani am probleme cu (spatele rinichii)ma inteapa si doare foarte des mai ales la curent.mentionez ca ma duc aproximativ din ora in ora la baie si urinez o cantite normala(asa mi se pare)lichide nu prea beau in schimb mananc multe supe dar si fructe.urina e alba fara miros.odata pe zi e normala.tin sa mentionez ca nici control ginecologic nu am facut niciodata desi am 23ani.nu stiu daca are vreo treaba dar prefer sa mentionez si acest lucru.e deranjant ca nu am in somn normal noaptea...ziua nu este problema ma tin si5h...dar daca ar fi sa ies normal ar fi la1h.durerile sunt foarte mari atunci cand le am ma taie in spate de ma apleaca in genunchi...ce ar putea fi?ce sa fac?iau la rand radiografie spate rinichi...control?multumesc
1 comentarii
Intai faceti o ecografie abdominala totala cu trimitere de la medicul de familie si apoi mergeti cu rezultatul la Urolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 3Urinez mult noaptea
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 3Ma ustura cand urinez
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 0Uretrita-analize necesare
- 9Urinari dese...
- 1dureri foarte mari la rinichi
- 1urinat frecvent
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 0Fier oral si probleme la rinichi
- 2Posibil infectie urinara
- 0Durere rinichi
- 2Infectie urinara și simptome
- 1Boala cu transmitere ?
- 4Mucus in urina
- 4Bărbat 32 ani - Urinare frecventa cu recurenta
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa durere rinichi durerea la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: