urinari dese si cu usturimi

Buna ziua,
Am fost operata de 23 de zile de incontinenta urinare (rupura de perineu) cu montare de bandeleta.Operatia a decurs bine, m-am simtit bine, pana acum o saptamana cand am inceput sa am urinari din ce in ce mai dese si usturimi in zona in care urinez.Am facut un examen complet de urina care a iesit negativ, doar foarte rare leucocite la sumar.Intre timp am vazut de doua ori mici pete sangerii ldupa urinare pe hartia igienica.Am repetat analizele astazi si am aflat doar rezultatul la sumar:bilirubina:neg, corpi cetonici:neg, densitate:1, 025, eritrocite:neg, glucoza:neg, leucocite:neg, nitriti:neg, pH 6, 0, proteine:neg, urobilinogen:0, 1, sediment urinar -, celule epiteliale plate: relativ frecvente.Maine o sa vad daca este infectie urinara.Mentionez ca medicamente iau doar 2 capsule de urisan pe zi.Ce ma sfatuiti?
Am fost operata de 23 de zile de incontinenta urinare (rupura de perineu) cu montare de bandeleta.Operatia a decurs bine, m-am simtit bine, pana acum o saptamana cand am inceput sa am urinari din ce in ce mai dese si usturimi in zona in care urinez.Am facut un examen complet de urina care a iesit negativ, doar foarte rare leucocite la sumar.Intre timp am vazut de doua ori mici pete sangerii ldupa urinare pe hartia igienica.Am repetat analizele astazi si am aflat doar rezultatul la sumar:bilirubina:neg, corpi cetonici:neg, densitate:1, 025, eritrocite:neg, glucoza:neg, leucocite:neg, nitriti:neg, pH 6, 0, proteine:neg, urobilinogen:0, 1, sediment urinar -, celule epiteliale plate: relativ frecvente.Maine o sa vad daca este infectie urinara.Mentionez ca medicamente iau doar 2 capsule de urisan pe zi.Ce ma sfatuiti?
4 comentarii

Cum a decurs testul? Cum va simțiți? Pute-ti imbunatatii situatia? O seara frumoasa.

Testul a iesit negativ.Dupa mult chin doctorul mi-a prescris tratament de vaginita(o candidoza ) cu ovule intern si extern crema, care a fost eficient partial dar problema a recidivat si sunt iar sub tratament.Nu a fost grea operatia cat starea in care sunt acum cand ma inteapa, ma apasa, simt inflamatie locala si disconfort si ma face sa fiu stresata ca ceva nu e in regula nici cu operatia.Sper sa fie doar aceasta vaginita si sa pot spune dupa ce trece ( nu mai mananc dulciuri, nici un fel de carbohidrat) ca nu m-am chinuit degeaba.Sanatate !

Știu că sunteți îngrijorată, dar sper sa puteti face fata acestor lucruri neplăcute, și știu că nu va simțiti bine.. Eu va urez din tot sufletul ca sa treceți cu bine prin acesta problema. Fi-ti puternica. O seara frumoasa..

Multumesc pentru incurajari! E mare lucru sa te inteleaga cineva.Daca aveti o problema similara de sanatate, sper sa o rezolvati si sa depasiti momentele critice foarte usor ! Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 5luna de miere cu... probleme
- 9infectie urinara sau altceva?
- 4usturime si secretie.Astept indrumari
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 4Usturimea la urinare
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 1Urinez foarte des!!!!!!
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 3urinari dese + ca nu pot "sa tin mult in mine"
- 0senzatie de usturime la urinat pe care o am de un timp indelungat
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 1infectie urinara?
- 2Iritare penis
- 2Ce poate fi?
- 6Problema
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime
- 2Urinari frecvente
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa ruptura de perineu bandeleta suburetrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: