Iritare penis

Buna ziua!De 2 zile am usturimi la urinare, inrosirea capului penisului(o mica pata), si mici dureri la atingere.Nu am scurgeri abundente, doar o picatura-doua rar.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
2 comentarii

Aveti o uretrita transmisa sexual. Cel mai frecvent aceasta este bacteriana.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9boala genitala
- 3Prostatita?
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 4usturimi la urinare
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 1Usturime la urinat
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 2imi ofera cineva un raspuns? cand urinez am senzatia ca urinez incomplet
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 0Usturime ureter
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0Capul penisului vanat dupa tratament
- 2Zona genitala
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 1Pete rosii pe penis
- 1Infecție urinare
- 2Durere si usturime la urinare si in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: usturimea la urinare pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: