Iritare penis
Buna ziua!De 2 zile am usturimi la urinare, inrosirea capului penisului(o mica pata), si mici dureri la atingere.Nu am scurgeri abundente, doar o picatura-doua rar.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
2 comentarii
Aveti o uretrita transmisa sexual. Cel mai frecvent aceasta este bacteriana.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa sex are usturimi si dureri in zona genitala
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 2de 3 sapt mi-au aparut niste pete rosii pe penis
- 8pete rosii pe penis
- 13ma ustura cand urinez
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 7durere si usturime la urinare
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 1Usturime
- 0Pete roșii pe penis
- 0Iritatie penis
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 2infectie urinara
- 0Pata rosie pe penis
- 0Usturime mictiune
- 2Usturime zona uretrei
Mai multe informații despre: usturimea la urinare pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: