balonare dupa masa - ce ceaiuri ma pot ajuta?

am ulcer duodenal; pe langa tratamentul specific, ce ceaiuri ma pot ajuta ptr a scapa de balonarea care apare dupa ce mananc?
6 comentarii

Poti lua, cam dupa o ora de la mese, sau dupa sfatul medicului/farmacistului, carbune medicinal.Sanatate!

Folositi mai degraba un remediu homeopat care va poate chiar vindeca si ulcerul.
Ceauirile nu prea mai au putere in ziua de azi. Consultati un medic homeopat sau descrieti exact simtomele gastrice si toate simptomele pe care le aveti si va pot recomanda remediul (sunt doar 3-4).
Ce medicamente luati ?
Ceauirile nu prea mai au putere in ziua de azi. Consultati un medic homeopat sau descrieti exact simtomele gastrice si toate simptomele pe care le aveti si va pot recomanda remediul (sunt doar 3-4).
Ce medicamente luati ?

Buna seara! Sugestie: ceai de musetel, menta, anason, chimen, cimbru- 1 cana dupa fiecare masa; numai bine

de 3 zile am frisoane; 37 grade fara dureri in gat sau nas infundat sau rinoree; medicul de familie mi-a recomandat 2 polidin/zi; din cand in cand am avut dureri de cap; este cazul sa ma prezint la spital?am stat acasa;

presupun ca "raceala" s-a rezolvat intre timp.
pentru balonarile de dupa mancare, puteti sa incercati Gastrocynesine - firma Boiron. Frecvent pot fi folosite ca prim ajutor. Pentru o rezolvare mai profunda a problemelor, urmati sfatul lui Scarface.
pentru balonarile de dupa mancare, puteti sa incercati Gastrocynesine - firma Boiron. Frecvent pot fi folosite ca prim ajutor. Pentru o rezolvare mai profunda a problemelor, urmati sfatul lui Scarface.

multumesc pentru sfaturi;voi lua o decizie conf cu sfaturile primite;

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu pot sa -ragai- dupa ce beau bere sau suc
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 9CRIZA-prima oara
- 16Stomac sau fiere?
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 5diaree frecventa
- 4ulcer duodenal
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 2Balonare
- 1Balonari, indigestie, ca multi de pe aici
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 2Colon iritabil fara durere? Este posibil?
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
Mai multe informații despre: Balonarea Ulcerul duodenal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: