balonare dupa masa - ce ceaiuri ma pot ajuta?
am ulcer duodenal; pe langa tratamentul specific, ce ceaiuri ma pot ajuta ptr a scapa de balonarea care apare dupa ce mananc?
6 comentarii
Poti lua, cam dupa o ora de la mese, sau dupa sfatul medicului/farmacistului, carbune medicinal.Sanatate!
Folositi mai degraba un remediu homeopat care va poate chiar vindeca si ulcerul.
Ceauirile nu prea mai au putere in ziua de azi. Consultati un medic homeopat sau descrieti exact simtomele gastrice si toate simptomele pe care le aveti si va pot recomanda remediul (sunt doar 3-4).
Ce medicamente luati ?
Ceauirile nu prea mai au putere in ziua de azi. Consultati un medic homeopat sau descrieti exact simtomele gastrice si toate simptomele pe care le aveti si va pot recomanda remediul (sunt doar 3-4).
Ce medicamente luati ?
Buna seara! Sugestie: ceai de musetel, menta, anason, chimen, cimbru- 1 cana dupa fiecare masa; numai bine
de 3 zile am frisoane; 37 grade fara dureri in gat sau nas infundat sau rinoree; medicul de familie mi-a recomandat 2 polidin/zi; din cand in cand am avut dureri de cap; este cazul sa ma prezint la spital?am stat acasa;
presupun ca "raceala" s-a rezolvat intre timp.
pentru balonarile de dupa mancare, puteti sa incercati Gastrocynesine - firma Boiron. Frecvent pot fi folosite ca prim ajutor. Pentru o rezolvare mai profunda a problemelor, urmati sfatul lui Scarface.
pentru balonarile de dupa mancare, puteti sa incercati Gastrocynesine - firma Boiron. Frecvent pot fi folosite ca prim ajutor. Pentru o rezolvare mai profunda a problemelor, urmati sfatul lui Scarface.
multumesc pentru sfaturi;voi lua o decizie conf cu sfaturile primite;
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 3nu mai stiu ce sa mai mananc
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 4ulcer duodenal - e grav?
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 3Balonare
- 14gastrita - tratament
- 2Balonari si aerofagie puternice
- 2colita + constipatie severa
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau