probleme cu urina

am o usturime cand urinez si fac cu sange.Spunetimi ce sa fac.Va multumesc.
4 comentarii
0
08-03-2010, ora 17:52
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Stimată d-nă,
Vă rog să consultaţi un medic urolog. Suferiţi de un tip de hematurie (tipul macroscopic) care trebuie investigată. Hematuria macroscopică are multe cauze, de la o infecţie la rinichi (pielonefrită) până la o cistită (o inflamaţie a vezicii urinare), o calculoză renală, etc.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vă rog să consultaţi un medic urolog. Suferiţi de un tip de hematurie (tipul macroscopic) care trebuie investigată. Hematuria macroscopică are multe cauze, de la o infecţie la rinichi (pielonefrită) până la o cistită (o inflamaţie a vezicii urinare), o calculoză renală, etc.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
08-03-2010, ora 19:03
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

P.S. - Am uitat să preciz că, dacă sunteţi adepta naturopatiei, puteţi consulta un medic homeopat/fitoterapeut. Vă pot ajuta (ambii). Toate cele bune!

Mergeti la o farmacie homeopata, cumparati remediul Cantharis CH30 si sugeti de 2-4 pri pe zi cate o granula insa numai ATATA VREME cat simptomele acestea persista. De indata ce au incetat incetati sa sa mai luati remediul caci are efect pozitiv numai atata vreme cat simptomele acestea sunt prezente.
Este unul din mai multe remedii care acopera aceste simptome si in 90% din cazuri este remediul indicat si merita incercat.
Este unul din mai multe remedii care acopera aceste simptome si in 90% din cazuri este remediul indicat si merita incercat.

Si eu am o problema cu urina.Are un miros intepator!!!Nu e puternic, dar este destul de neplacut!!!Ce as putea face?Bineinteles, inainte de a merge la un medic!!!Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6interpretare analiza
- 4Urinez foarte dificil
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 4Senzatie de urinare chiar dupa ce am urinat
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 16Neurotransmitatorii din urina
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 0URINARE FRECVENTA
- 5urinare frecventa
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 4Sfecla si urina rosie
- 0pipi dupa sex
- 2Urinara dupa urinare
- 0Probleme Urinare
- 1Urina mea contine impuritati
- 3Ce se poate intampla daca ingerez urina?
- 2Spuma alba in urina
Mai multe informații despre: hematii in urina urina caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: