Durere zona pelviana
Buna ziua,
Am o durere in zona pelviana de ceva timp. Luna trecuta durerea aparea in perioada ovulatiei si trecea. Luna aceasta dupa menstruatie a inceput sa ma doara zilnic. Am fost la medicul ginecolog si in urma consultului, mi s-a spus ca nu am nimic doar vezica e putin inflamata. Ca simptome am durerea aceasta din zona pelviana, insa ma doare si spatele si uneori piciorul drept. Urinez putin mai des dar nu am alte simptome.
D-na doctor mi-a dat ca tratament un anitinflamator xefo rapid 2/zi si no spa 2/zi. Astept si rezultatul testului papanicolau.
Inca nu am inceput tratamentul de teama antinflamatorului, intrucat eu alaptez. Eu am mai avut dureri de coloana si banuiesc ca si aceasta ar putea fi cauza.
Ar trebui sa fac alte investigatii? Este ok tratamentul?
Multumesc!
Am o durere in zona pelviana de ceva timp. Luna trecuta durerea aparea in perioada ovulatiei si trecea. Luna aceasta dupa menstruatie a inceput sa ma doara zilnic. Am fost la medicul ginecolog si in urma consultului, mi s-a spus ca nu am nimic doar vezica e putin inflamata. Ca simptome am durerea aceasta din zona pelviana, insa ma doare si spatele si uneori piciorul drept. Urinez putin mai des dar nu am alte simptome.
D-na doctor mi-a dat ca tratament un anitinflamator xefo rapid 2/zi si no spa 2/zi. Astept si rezultatul testului papanicolau.
Inca nu am inceput tratamentul de teama antinflamatorului, intrucat eu alaptez. Eu am mai avut dureri de coloana si banuiesc ca si aceasta ar putea fi cauza.
Ar trebui sa fac alte investigatii? Este ok tratamentul?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua..doresc sa stiu daca a ti depistat de unde vine durerea..pentru ca trec prin aceia si situatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 1durere radianta zona pelviana - genunchi
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 1durere pelvina
- 0durere pelvina, rog o indrumare
- 0Durere pelvina
- 6Help
- 9Intindere, ruptura ? Ligament, articulatie? Zona pelvisului
- 0durere pelvina
- 1Dureri pelvine trimestrul II sarcina
- 1Usturime si durere permanenta in zona pelvina
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 1Durerile in zona pelviană sunt un simptom al sarcinii?
- 4Fibrom uterin
- 0Congestie pelviana
- 1Durere pelvina
- 0Durere in zona pelvina
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 5Dureri zona pelviana
- 2Infecție urinara sau inflamatie a ovarelor?
Mai multe informații despre: Durerea pelvina durerile pelvine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: