Urgent! Col scurt 25mm
Sunt insarcinata in 23 sapt. Am mers la spital pentru o durere acuta de coloana care cobora in partea dorsala stanga. Medicul meu m-a internat si astfel am aflat ca am colul scurtat la 25mm. De vineri pana luni a ramas la aceeasi dimensiune. Medicul mi-a propus sa fac cerclaj, insa mi-a spus ca poate aparea riscul atingerii membranelor si astfel as putea pierde sarcina. Mentionez ca am colul inchis si moale si nu am avut nicio problema cu sarcina pana acum, fiind prima sarcina. Eram o persoana foarte activa, munca 12 ore pe zi pe teren in mare stres. Acum iau No-spa si Utrogestan. Daca fac repaos la pat aproape total, cu col de 25 mm, inchis, si nu fac cerclaj, ce sanse am sa duc sarcina la termen?
1 comentarii
Buna ziua,
Este benefic atat pentru dumneavoastra cat si pentru sarcina sa faceti repaos si sa ascultati sfaturile ginecologului. Daca stati in repaos si nu aveti contractii uterine sau dureri, sarcina poate decurge normal.
O zi placuta!
Este benefic atat pentru dumneavoastra cat si pentru sarcina sa faceti repaos si sa ascultati sfaturile ginecologului. Daca stati in repaos si nu aveti contractii uterine sau dureri, sarcina poate decurge normal.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7col uterin, rana pe col - tratament
- 3rana pe col se vindeca singura?
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 1cultura secretie col uterin
- 25Cancer col uterin
- 5rezultat analiza cultura col
- 4posibil cancer uterin?
- 8urgent parerea unui medic: basicute pe col
- 47Neoplasm de col uterin stadiul III B
- 4col scurt si sarcina in saptamana 23
- 2Am cancer de col uterin?