Pobleme in sarcina, rog parerea unui medic
Buna ziua, sunt insarcinata in 30 saptamani.Am contractii nedureroase de la 19 sapt pt care am fost internata de 3 ori.De fiecare data faceam tratament cu gynipral(perfuzii) 1la 12 ore si no spa injectabil.Eram ok in spital dar cand ajungeam acasa si trecem pe pastile contractiile dese reveneau(aprox 10 pe zi).Ultima data am fost internata tot pt contractt nedureroase si au descoperit ca am colul scurtat dar inchis.Am facut tratament cu Tractocile, continuand acasa tot cu pastile de gynipral si no spa.Contractii tot mai am.E normal?Ma dau jos din pat doar cand trebuie sa merg la toaleta...sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.Medicul mi-a spus ca ar trebui sa ajungem macar la 32 de sapt pt ca, copilul, daca s-ar naste, sa fie in afara pericolului.As avea nevoie de un sfat, ce sa fac, ce sa nu fac, daca e bun tratamentul, daca ar trebui sa stau linistita acasa si sa nu mai dau fuga la spital?
Va multumesc
Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dumneavoastra nu ne putem da seama daca sunteti la prima sarcina sau mai precis, daca ati nascut cum, in ce conditii si cand ati nascut.
Va recomnandam sa respectati recomadarile medicului dumneavoastra care va urmareste sarcina deoarece el are o imagine clara asupra situatiei in care va aflati si sa va prezentati la spital de cate ori apar contractiile.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dumneavoastra nu ne putem da seama daca sunteti la prima sarcina sau mai precis, daca ati nascut cum, in ce conditii si cand ati nascut.
Va recomnandam sa respectati recomadarile medicului dumneavoastra care va urmareste sarcina deoarece el are o imagine clara asupra situatiei in care va aflati si sa va prezentati la spital de cate ori apar contractiile.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1iminenta de avort
- 1col scurt in saptamana 21
- 0COL SCURTAT
- 1col intredeschis scurtat la 27sapt
- 2COL SCURTAT
- 4col scurt si sarcina in saptamana 23
- 4col uterin scurtat la 17 saptamani de sarcina
- 0Col de 2.6 cm
- 1Urgent! Col scurt 25mm
- 1colul scurt in primul trimestru
- 1Col scurtat de 19mm la 26 saptamani