despre colul uterin: cum se simte la palpare?
Cum se simte colul uterin la palpare? prezinta o mucoasa neteda sau are si striatii sau denivelari?Va rog mult sa-mi raspundeti, nu este o intrebare din pura curiozitate;sunt speriata si nu stiu ce sa fac!!!!iar la doctor trebuie sa merg la control luna urmatoare dupa incheierea tratamentului cu Cervugid pt HPV risc crescut oncogen.Vreau sa stiu daca este cazul sa il opresc si sa merg mai repede la control sau sa astept sa termin cele trei cure!
3 comentarii
Colul este dificil de autopalpat.
si eu am hpv cu risc oncogen ridicat...din martie anul acesta. am facut cura cu cervugid(4 cutii pana acum). boala nu evolueaza asa repede, stai linistita. in mod normal colul e destul de neted (asa e la mine), dar la mine e inflamat din cauza infectiei cu chlamydia (si cu chestia asta m-am procopsit, din pacate). ca sa te linistesti, de ce nu iti suni medicul?cervugidul nu face rau, in niciun caz!
Buna seara.am fost de curand la ginecolog iar doctorul mi-a zis ca as avea colul uterin deviat spre dreapta.pe moment nu mi-am dat seama sa-l intreb din ce cauza si de atunci tot incerc sa gasesc un raspuns si nimeni nu stie.va rog daca stiti sau v-ati confruntat cu asa ceva sa-mi scrieti neaparat.ma confrunt si cu candida iar cateodata mi se intampla sa-mi intarzie menstruatia 2 luni.am 23 de ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 3rana pe col se vindeca singura?
- 17Cat timp se administreaza Macmiror?
- 4sangerari si probleme la urinat
- 2Noduli pe colul uterin - va rog un raspuns
- 5conizatie- a doua interventie!
- 16displazie severa - col uterin carcinom in situ CIN III
- 1cultura secretie col uterin
- 52 noduli la colul uterin
- 9cancer de col uterin
- 4va rog un sfat