despre colul uterin: cum se simte la palpare?

26-07-2007
studenta
Nu este medic/terapeut
studenta
Cum se simte colul uterin la palpare? prezinta o mucoasa neteda sau are si striatii sau denivelari?Va rog mult sa-mi raspundeti, nu este o intrebare din pura curiozitate;sunt speriata si nu stiu ce sa fac!!!!iar la doctor trebuie sa merg la control luna urmatoare dupa incheierea tratamentului cu Cervugid pt HPV risc crescut oncogen.Vreau sa stiu daca este cazul sa il opresc si sa merg mai repede la control sau sa astept sa termin cele trei cure!
3 comentarii
0
27-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Colul este dificil de autopalpat.
0
27-07-2007, ora 00:00
carina
Nu este medic/terapeut
carina
si eu am hpv cu risc oncogen ridicat...din martie anul acesta. am facut cura cu cervugid(4 cutii pana acum). boala nu evolueaza asa repede, stai linistita. in mod normal colul e destul de neted (asa e la mine), dar la mine e inflamat din cauza infectiei cu chlamydia (si cu chestia asta m-am procopsit, din pacate). ca sa te linistesti, de ce nu iti suni medicul?cervugidul nu face rau, in niciun caz!
0
21-04-2012, ora 02:12
antoanna
Nu este medic/terapeut
antoanna
Buna seara.am fost de curand la ginecolog iar doctorul mi-a zis ca as avea colul uterin deviat spre dreapta.pe moment nu mi-am dat seama sa-l intreb din ce cauza si de atunci tot incerc sa gasesc un raspuns si nimeni nu stie.va rog daca stiti sau v-ati confruntat cu asa ceva sa-mi scrieti neaparat.ma confrunt si cu candida iar cateodata mi se intampla sa-mi intarzie menstruatia 2 luni.am 23 de ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: