Sangerare in timpul actlui sexual
Buna ziua! Am o problema. Aseară am întreținut relații intime cu iubitul meu, protejat. Problema este ca dupa ce am terminat am observat ca avem sânge pe noi. De la mine. Eu sunt dezvirginata cam de in an, de ce a curs sange. Menstruatia mi-a trecut de 3-4 zile. Atunci de ce a curs sânge sunt putin speriată
3 comentarii
Bună ziua!
Probabil au mai fost resturi de himen, care s-a rupt în totalitate acum. Dar pentru mai multă siguranță încercați să mergeți la un control ginecologic. Totdeauna este mai ușor să previi o problemă, iar un control ginecologic nu strică nimănui, cu această ocazie puteți primi și anumite informații de care aveți nevoie.
Probabil au mai fost resturi de himen, care s-a rupt în totalitate acum. Dar pentru mai multă siguranță încercați să mergeți la un control ginecologic. Totdeauna este mai ușor să previi o problemă, iar un control ginecologic nu strică nimănui, cu această ocazie puteți primi și anumite informații de care aveți nevoie.
Păi am întreținut relații intime în tot acest timp de un an. Nu are cum ca abia acum sa se fi rupt restul himenului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sangerari in timpul actului sexual
- 3Boala inflamatorie pelvina
- 6rani pe labii ca niste taieturi
- 6sangerare dupa orgasm
- 10sangerari in timpul actului sexual
- 6sangerez la contacte; dereglari...
- 3Sangerare in timpul actului sexual dupa 6 luni de la cezariana
- 2sangerare in timpul contactului sexual
- 3accident in timpul partidei de sex
- 0Ma ingrijoreaza niste mici sangerari
- 2Sangerari in timpul actului sexual