rani pe labii ca niste taieturi

va rog dak se poate sa-mi rasp cineva.de cateva zile au aparut pe labii, in interior 2 taieturi (1 in stanga, 1in dreapta) si sangereaza dupa actul sexual! ce poate sa fie???? va rog sa ma ajutati, multumesc
6 comentarii

Baneocin sau Nidoflor dupa igiena intima de seara.si chilot de bumbac, nu sintetici.Daca mai ai si alte probleme [ scurgeri suspecte, durere la contact, mancarime, usturime etc ] sa faci un control ginecologic si un test Papanicolau.

am facut testul akum app. 1an si e ok. o sa incerc cu ce mi-ati sugerat, va multumesc!!!

si inca ceva.oare de ce s-a produs acest aspect??? care sa fie cauza???
doar materialul lenjeriei intime??? si chiar asa in interior????
doar materialul lenjeriei intime??? si chiar asa in interior????

Lenjerie intima sintetica, absorbante, tampoane interne etc..

Buna ziua, am si eu o problema asemanatoare. Chiar daca ma lubrifiez destul inaintea actului sexual, in momentul penetrarii simt cum mi se crapa piele si se creeaza doua taieturi pe labiile mici, care sangereaza (mi se intampla cam de 1 an de zile).
Am facut Papanicolau, secretie acum 2 luni si nu mi-a iesit nimic. Care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac sa nu mai am aceste neplaceri. Multumesc si astept un raspuns.
Am facut Papanicolau, secretie acum 2 luni si nu mi-a iesit nimic. Care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac sa nu mai am aceste neplaceri. Multumesc si astept un raspuns.

Exista un spray cu uleiuri esențiale 100% ce vindeca acest herpes genital respectiv crema pentru a hidrata zona afectată cu ulei esențial de Helicrysum. Pentru detalii va rog sa îmi scrieți la adresa de mail ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4umflaturi pe labii = negi vaginali?
- 2mi sau umflat labiile...
- 5labii inegale la o fetita de 10 ani
- 6sangerare dupa orgasm
- 3inflamare labie stanga
- 4iritatie si inrosire in interiorul labiei
- 11Bubite usturatoare pe labiile interioare
- 3accident in timpul partidei de sex
- 0Ma ingrijoreaza niste mici sangerari
- 0labii umflate
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 9Labii umflate
- 3Necesita consultatia unui ginecolog?
- 0Ganglioni pe labiile mari în sarcina
- 0Innegrirea labiilor
- 1Un raspuns cat mai rapid va rog! alunita neagra pe lambia stangă
- 3Leziuni ale labiilor inferioare
Mai multe informații despre: Labiile sangerarea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: