sangerari in timpul actului sexual

15-07-2011
elle30
Nu este medic/terapeut
elle30
buna ziua, va rog sa ma ajutati.mi sa intamplat de 3 ori in 5 luni sa am mici sangerari in timpul actului sexual si si dupa.e normal?.multumesc anticipat
10 comentarii
0
15-07-2011, ora 15:03
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu e normal. Mergi la control, fa-ti PAP, analiza secretiei si ce iti mai recomanda medicul (ecografie, colposcopie etc).
Sanatate!
0
15-07-2011, ora 15:24
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Poate ai vreo rana pe col..mergi la ginecolog..
0
15-07-2011, ora 18:23
marian.A
Nu este medic/terapeut
marian.A
buna tuturor! mi se intampla si mie ca de fiecare data dupa ce am contact sexual cu sotul meu a 2-a zi incep sa sangerez.incepe cu o scurgere maronie iar dupa aceea sange.nu in cantitate mare...am fost la nici nu stiu cati ginecologi dar nimic..aaa si inca cv, , , am si dureri, cateodata insuportabile!AJUTATI-MA. VA MULTUMESC
0
15-07-2011, ora 18:49
elle30
Nu este medic/terapeut
elle30
multumesc frumos pentru raspuns, am sa merg la ginecolog
0
15-07-2011, ora 18:56
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
marianagnes,
Acelasi raspuns, poti face si ecografie transvaginala daca n-ai facut. E cert ca sangerarea apare de uneva de la nivelul vaginului, colului, uterului sau ovarelor. Logic. Aflat locul, cauza si apoi tratament, altfel nu este posibil.
Ce analize ai facut pana acum? Concret, in afara e control.
0
15-07-2011, ora 19:58
marian.A
Nu este medic/terapeut
marian.A
eclectica, am facut ecografie vaginala, testul papanicolau anul trecut.anul acesta n-am fost pentru k m-am saturat de atatea controale care-s foarte dureroase.si fara nici un raspuns! mersi oricum pt sfat
0
15-07-2011, ora 20:01
marian.A
Nu este medic/terapeut
marian.A
am uitat sa mentionez k am avut chist ovarian si am fost operata in spania de abces tub...si chist.acum 3 ani.
0
15-07-2011, ora 20:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Macar ecografie pelvina sa-ti faci. La tine e un indiciu ca ar putea fi de la ovar, sa se rupa un eventual chist si sa dea o sangerare. Dar totusi, dupa contact sexual nu prea e normal sa sangerezi. E posibil sa ai o vaginita, ma gandesc, desi asta nu ajunge sa sangerezi, dar nici sa fie controalele dureroase, asta iar e semn.
Schimba medicul, mergi cu toate analizele si sa ai contact sexual numai daca esti bine lubrifiata natural sau cu produse de la farmacie.
Din pacate alta sugestie nu am.
0
15-07-2011, ora 22:09
marian.A
Nu este medic/terapeut
marian.A
iti multumesc din suflet pt implicare si pt raspuns.asa o sa fac!o sa va scriu imediat ce aflu ce imi cauzeaza toate astea! o noapte linistita va doresc!
0
15-07-2011, ora 22:21
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cu tot dragul, sa revii cu vesti bune sau macar cu analize care sa te ajute sa rezolvi problema. ORICE are o cauza si cel putin o rezolvare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  •