sangerari in timpul actului sexual
buna ziua, va rog sa ma ajutati.mi sa intamplat de 3 ori in 5 luni sa am mici sangerari in timpul actului sexual si si dupa.e normal?.multumesc anticipat
10 comentarii
Nu e normal. Mergi la control, fa-ti PAP, analiza secretiei si ce iti mai recomanda medicul (ecografie, colposcopie etc).
Sanatate!
Sanatate!
Poate ai vreo rana pe col..mergi la ginecolog..
buna tuturor! mi se intampla si mie ca de fiecare data dupa ce am contact sexual cu sotul meu a 2-a zi incep sa sangerez.incepe cu o scurgere maronie iar dupa aceea sange.nu in cantitate mare...am fost la nici nu stiu cati ginecologi dar nimic..aaa si inca cv, , , am si dureri, cateodata insuportabile!AJUTATI-MA. VA MULTUMESC
multumesc frumos pentru raspuns, am sa merg la ginecolog
marianagnes,
Acelasi raspuns, poti face si ecografie transvaginala daca n-ai facut. E cert ca sangerarea apare de uneva de la nivelul vaginului, colului, uterului sau ovarelor. Logic. Aflat locul, cauza si apoi tratament, altfel nu este posibil.
Ce analize ai facut pana acum? Concret, in afara e control.
Acelasi raspuns, poti face si ecografie transvaginala daca n-ai facut. E cert ca sangerarea apare de uneva de la nivelul vaginului, colului, uterului sau ovarelor. Logic. Aflat locul, cauza si apoi tratament, altfel nu este posibil.
Ce analize ai facut pana acum? Concret, in afara e control.
eclectica, am facut ecografie vaginala, testul papanicolau anul trecut.anul acesta n-am fost pentru k m-am saturat de atatea controale care-s foarte dureroase.si fara nici un raspuns! mersi oricum pt sfat
am uitat sa mentionez k am avut chist ovarian si am fost operata in spania de abces tub...si chist.acum 3 ani.
Macar ecografie pelvina sa-ti faci. La tine e un indiciu ca ar putea fi de la ovar, sa se rupa un eventual chist si sa dea o sangerare. Dar totusi, dupa contact sexual nu prea e normal sa sangerezi. E posibil sa ai o vaginita, ma gandesc, desi asta nu ajunge sa sangerezi, dar nici sa fie controalele dureroase, asta iar e semn.
Schimba medicul, mergi cu toate analizele si sa ai contact sexual numai daca esti bine lubrifiata natural sau cu produse de la farmacie.
Din pacate alta sugestie nu am.
Schimba medicul, mergi cu toate analizele si sa ai contact sexual numai daca esti bine lubrifiata natural sau cu produse de la farmacie.
Din pacate alta sugestie nu am.
iti multumesc din suflet pt implicare si pt raspuns.asa o sa fac!o sa va scriu imediat ce aflu ce imi cauzeaza toate astea! o noapte linistita va doresc!
Cu tot dragul, sa revii cu vesti bune sau macar cu analize care sa te ajute sa rezolvi problema. ORICE are o cauza si cel putin o rezolvare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand fac sex cu iubita ii curge sange...dc?
- 6rani pe labii ca niste taieturi
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 4Scurgere vaginala anormala
- 0sangerari anormale si Marvelon 21
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 6sangerez la contacte; dereglari...
- 19Sangerare intre menstruatii
- 3Sangerare in timpul actului sexual dupa 6 luni de la cezariana
- 2sangerare in timpul contactului sexual
- 3accident in timpul partidei de sex
- 5sangerare in timpul actului sexual
- 0De ce sangerez inainte de menstruatie?
- 1Eliminare Sac in perioada CM?
- 2Sangerari in timpul actului sexual
- 0Anticoncepționale - am incontinuare mici sângerări
- 1Sângerari anormale
- 0Ajutați-ma, ma doare zona genitală, și simt nevoia de a urina des cu toate ca nu imi vine nimic
Mai multe informații despre: Sangerarile vaginale anormale sangerarea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: