Durere jumatate de cap, nas, ureche si zona cervicala
Buna, de 3.5 saptamini am dureri mari de cap, nas si ureche, mai mult pe partea stinga. Initial nu am avut careva secretii nazale, ba mai mult fozele nasale imi erau foarte uscate, mai ales sinusul sting il simteam blocat, cu toate ca nu am nevoie sa picur in nas cu medicament. am avut o perioada in acest rastimp cind am avut secretii abundente incolore, o usturime mare in git, stranut des, ochi lacrimati, dupa care s-au ameliorat, insa durerea pe nas pe partea stinga a ramas, ma doare zona cervicala deja destul de tare, care iradiaza in spatele urechii stingi pe zona occipitala. Scalpul il simt sensibil, si am senzatie de arsura puternica uneori.
Ambele urechi simt ca sunt infundate, cea dreapta vibreaza din luna decembrie dupa o viroza, iar in cea stinga am o durere surda. simt o congestie permanenta pe partea stinga pe nas, deja de ceva vreme, mai ales acum iarna. Nustiu daca are vre legatura, dar de cind au inceput toate aceste simptome, ma simt putin ametita, slabiciunile si tremor.
nustiu ce sa mai fac, medicul de familie spune ca este rinita alergica, si mi s-a dat dymista de doua zile. Aplic de ieri gel antimflamator pe zona cervicala, pun compres caldut pe ceafa, timpla, ureche si nas.
nurofen si paracetamol nu e de ajutor mare. poate fi de la expunere indelungata la frig? ma aflu in Irlanda, si e destul de mare vintul aici, am fost slab imbracata recent, dupa care au inceput toate problemele.
ce ma sfatuiti sa fac? multumesc mult
Ambele urechi simt ca sunt infundate, cea dreapta vibreaza din luna decembrie dupa o viroza, iar in cea stinga am o durere surda. simt o congestie permanenta pe partea stinga pe nas, deja de ceva vreme, mai ales acum iarna. Nustiu daca are vre legatura, dar de cind au inceput toate aceste simptome, ma simt putin ametita, slabiciunile si tremor.
nustiu ce sa mai fac, medicul de familie spune ca este rinita alergica, si mi s-a dat dymista de doua zile. Aplic de ieri gel antimflamator pe zona cervicala, pun compres caldut pe ceafa, timpla, ureche si nas.
nurofen si paracetamol nu e de ajutor mare. poate fi de la expunere indelungata la frig? ma aflu in Irlanda, si e destul de mare vintul aici, am fost slab imbracata recent, dupa care au inceput toate problemele.
ce ma sfatuiti sa fac? multumesc mult
3 comentarii
Sa ceri un consult Orl. Urechile nu poate altcineva sa le vadă și trateze
Să citești pe forum despre Rinitele alergice și sa excluzi Alimentele Alergene
Să scrii vârsta. Înălțimea kg. Și ce probleme digestive ai... Posibil de acolo multe probleme
Să vezi dacă nu ai infecții dentare
Să citești pe forum despre Rinitele alergice și sa excluzi Alimentele Alergene
Să scrii vârsta. Înălțimea kg. Și ce probleme digestive ai... Posibil de acolo multe probleme
Să vezi dacă nu ai infecții dentare
Multumesc mult. Neaparat voi cauta despr rinite alergice.
Mentionez ca am 32 de ani, 71 kg, 165 cm inaltime.
Am fost la un consult pentru ureche la un cabinet care se ocupa doar cu destuparea urechilor si aparate de auz, in urma cu 1.5 luni. Atunci ma deranja urechea dreapta care ba se astupa, ba se destupa in permanenta.
Mi s-a spus ca urechele sunt fara cerumen, iar cauza ar fi ca in spatele canalului este lichid care vibreaza. mi s-a zis ca voi avea nevoie de antibiotic doar atunci cind voi avea o durere mare din cauza infectiei, iar pina cind sa astept, caci acest lichid poate tre sa aboarba si in citeva luni, dupa o viroza sau raceala.
Probleme digestive ar fi ca in caz de stres, mi se blocheaza stomacul, ma constip enorm si ma balonez, nu pot spune ca ma alimentez corect, imi place dulciurile, patiseria, fast food. Nu fac excese, dar am perioade. Nustiu daca e cazul sa am reflux acru pe timpul zilei, si acesta sa fie indicatorul ca am vreo problema digestiva. am reflux decit foarte rar, insa stare de usturime in git, mai des in ultima perioada.
Nu am observat sa ma doara dantura pe partea stinga, acolo unde ma deranjeaza cel mai mult.
Vreau sa va intreb daca factorul de frig a fost un declansator ca sa am aceste dureri groaznice de cap, nas si zona cervicala. Sau o problema este, si frigul a influentat ca aceasta sa apara la moment.
Mentionez ca am 32 de ani, 71 kg, 165 cm inaltime.
Am fost la un consult pentru ureche la un cabinet care se ocupa doar cu destuparea urechilor si aparate de auz, in urma cu 1.5 luni. Atunci ma deranja urechea dreapta care ba se astupa, ba se destupa in permanenta.
Mi s-a spus ca urechele sunt fara cerumen, iar cauza ar fi ca in spatele canalului este lichid care vibreaza. mi s-a zis ca voi avea nevoie de antibiotic doar atunci cind voi avea o durere mare din cauza infectiei, iar pina cind sa astept, caci acest lichid poate tre sa aboarba si in citeva luni, dupa o viroza sau raceala.
Probleme digestive ar fi ca in caz de stres, mi se blocheaza stomacul, ma constip enorm si ma balonez, nu pot spune ca ma alimentez corect, imi place dulciurile, patiseria, fast food. Nu fac excese, dar am perioade. Nustiu daca e cazul sa am reflux acru pe timpul zilei, si acesta sa fie indicatorul ca am vreo problema digestiva. am reflux decit foarte rar, insa stare de usturime in git, mai des in ultima perioada.
Nu am observat sa ma doara dantura pe partea stinga, acolo unde ma deranjeaza cel mai mult.
Vreau sa va intreb daca factorul de frig a fost un declansator ca sa am aceste dureri groaznice de cap, nas si zona cervicala. Sau o problema este, si frigul a influentat ca aceasta sa apara la moment.
Cred ca cea mai mare problema este Alimentația incorecta. Ceva nu tolerează și nu digera corect
Asta duce la 2probleme
1. Faci reflux în somn acidul gastric arde și irita gatul pana sus în spatele nasului. Asta infunda și urechile și duce la otita seroasa
2.calitatea digestiei influențează calitatea sangelui
De aici proasta circulație cerebrala și dureri de cap
Asta duce la 2probleme
1. Faci reflux în somn acidul gastric arde și irita gatul pana sus în spatele nasului. Asta infunda și urechile și duce la otita seroasa
2.calitatea digestiei influențează calitatea sangelui
De aici proasta circulație cerebrala și dureri de cap
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 11Cancer? Sunt foarte ingrijorat
- 2Ureche Infundata.
- 9Ureche infundata !!!
- 4incalzirea urechii?
- 12Ureche infundata
- 17Urechi infundate, presiune in urechi
- 4Ureche infundata de o saptamana
- 10in urma cu 2 sapt am fost f racita si am avut urechile infundate. Imi vajaiau incontinuu
- 4ureche infundata si durere
- 9Urechii infundate!
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 22urechea o simt infundata si am puroi nici acuma nu mi a trecut
- 2Durere cervicala in partea dreapta
- 5Problema cu urechea
- 9Urechea dreapta infundata si pulsatii
- 2Am o problema cu urechea.
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: urechea infundata durere cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: