Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!

14-11-2018
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
Buna ziua. de 5 zile am urechea dreapta infundata, nu aud deloc cu ea, nu doare, dar sunt amortita in partea dreapta a capului si ametesc f tare de 2 zile. Iau augmentin, aerosoli, bixtonim, xyzal. Amorteala parca se extinde si spre ceafa, spatele gatului. Cat ar trebui sa mai astept ca sa observ o imbunatatire? Parca ma simt mai rau.
Multumesc.
17 comentarii
0
15-11-2018, ora 11:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
urgent consult ORL
0
04-12-2018, ora 23:55
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
buna seara. multumesc pt raspuns. tratamentul luat initial a fost dat de dr orl. am fost imediat a doua zi la control. totul a inceput pe 9 noiembrie. de atunci am facut control orl...in urgente...control neuro cu rmn cerebral la regina maria. a iesit bine( tinand cont ca suspectau scleroza multipla).si pt urechea afectata scria asa: "la nivelul portiunii mediale a mastoidei drepte, in vecinatatea canalelor semicirculare, imagine cu dimensiuni de 7.6/10/11 mm, in hipersemnal T2 si Flair, cu semnal intermediar T1, hipersemnal pe frecventele de difuzie si ADC ( nu prezinta restrictie de difuzie)- lichid cu continut proteic moderat crescut".
au urmat 10 zile de perfuzii...specifice se pare hipoacuziei brusc instalate.
am terminat vineri pe 30 nov perfuziile. fara alt tratament in urmatoarele 2 sapt, apoi refac audiograma.
audiograma a iesit fff prost...se pare ca nervul este afectat. eu in continuare nu aud cu urechea dreapta, am un tiuit incontinuu in ureche +tot felul de ciripeli si sunete ciudate si inca ametesc dimineata si cand misc capul in diverse pozitii si cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta.

? ce ar trebui sa mai fac in continuare? reeducarea vestibulara m-ar ajuta sa scap de ameteli? cand merg pe strada simt cum parca mi se zdruncina creierul.

va multumesc! si va apreciez pt ajutorul oferit. daca ma puteti ajuta, eu ma deplasez fara probleme la dvs la cabinet.
0
04-12-2018, ora 23:57
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
audiograma a iesit ff prost = adica audiograma facuta pe 30 nov la finalul perfuziilor. voi reface peste 2 sapt. am fost la dr traian ghindaru de la spitalul CFR iasi.
0
05-12-2018, ora 09:03
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
problema este la limita intre ORL si neurologie
dar poate sa aiba legatura cu probleme gastro-intestinale..fiindca calitatea sângelui care trebuie sa oxigeneze urechea interna si nervii cranieni..se face in intestine si ficat
greeselile in alimentatie, hidratarea insuficienta..duc la accident vascular in somn... si urmarile depind de zona unde sa produs blocajul
e mult de vorbit si explicat
daca sunteti din zona puteti veni la pascani si vorbim amanuntit despre tot ce este de facut
sau trimiteti pe fvaleriu arond Hotmail punct com
audiogramele si analizele si vad cum pot sa va ajut de la distanta
0
05-12-2018, ora 17:32
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
multumesc frumos ca mi-ati raspuns! astazi a fost prima zi cand se pare ca am auzit ceva-ceva cu urechea dreapta.la telefon.sper ca nu a fost iluzie.o sa va trimit audiograma si o sa imi fac un colesterol zilele acestea.
0
05-12-2018, ora 20:27
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
as dori sa vin la dvs la un consult. eu sunt din iasi. ar trebui sa mai fac vreo analiza inainte sa vin? va rog sa imi lasati un numar de telefon sa sun pentru programare, cred ca trebuie, nu?!
0
05-12-2018, ora 21:46
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
dati clic sus in colt stanga pe Flueraru Valeriu
o sa apara datele cabinetului si numarul de telefon
sau pe google
0
05-12-2018, ora 23:43
Doru zaharia
Nu este medic/terapeut
Doru zaharia
Bună seara! Am si eu o problemă cu inghitirea mancarurilor am mancat un pui la cuptor acum 3 zile, după ce am terminat de mancat am simtit ca mi-a ramas ceva dupa am mers la spital mi-a făcut un control orl si a spus ca nu mi-a ramas absolut nimic a doua zi cand m-am trezit nu puteam să mănånc nimic omuletu acela il simteam cand inghiteam saliva de doua zile nu pot să mănânc nimic decat supa vă rog din suflet să ma ajutati o seara bună vă doresc !!
0
06-12-2018, ora 09:33
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
la radiologie.. un TRanzit Baritat esofagian
este o investyiagtiie care arata complet tot traseul esofagului.. si depisteaza si refluxul gastro-esofagian
0
06-12-2018, ora 10:01
Doru zaharia
Nu este medic/terapeut
Doru zaharia
Problema este ca nu pot suporta furtunul acela pe gat cand am fost la orl mia facut si chestia asta dar nu am suportat..in alt mod nu se poate ??
0
06-12-2018, ora 11:19
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
unde vezi TU.. ca am scris de furtun???
mai citeste ce inseamna tranzit baritat esofagian
0
06-12-2018, ora 15:08
Doru zaharia
Nu este medic/terapeut
Doru zaharia
Nu stiu dr doctor asa mia facut la spital si nu am rezistat. Imi atige omuletu acela de limba !!
0
06-12-2018, ora 15:10
Doru zaharia
Nu este medic/terapeut
Doru zaharia
La dumneavoastra se poate face consultul acela ??
0
08-12-2018, ora 16:33
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
Buna ziua, dl doctor! dupa controlul de ieri, am luat tratamentul.azi la amiaza am dormit 1 ora si m-am trezit ametita rau. azi am luat pentoxi retard si milgama pe la 10. de la ce mi-o fi revenit ameteala? nu e vertij.doar ameteala la stat in picioare si la miscarile capului.
Multumesc!
0
08-12-2018, ora 18:31
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
- tensiunea mica
- hidratarea insuficienta
-pozitia incomoda la somn.. care blocheaza vasele din coloana cervicala
-ridicare prea brisca din pat.
sma...
0
20-07-2019, ora 11:12
elena.IS
Nu este medic/terapeut
elena.IS
Buna ziua, dl. doctor! Revin aici cu o cerere de ajutor: hipoacuzie dreapta din nov 2018, recent de 4 zile ameteala groaznica cu senzatie de greata si voma (in urma unei perioade stresante si de munca cu capul in jos vreo ora).urgente-orl-neuro...tratament : betaserc, sermion, milgamma n. Ametelile le am in continuare doar cand merg sau la anumite miscari.
Am programare la dr. Cozma abia pe 26 septembrie. Clar starile pe care le am vin de la ureche (o simt infundata, plina, acufene, tiuit).
Intrebare: ce pot face pana atunci sa rezolv cumva situatia? Imi afecteaza complet activitatea de nici nu pot avea grija de copii. Nu pot sta asa pana in septembrie.
Manevra Epley este o solutie?
Multumesc! Astept o indrumare de orice fel si in orice directie.
0
22-07-2019, ora 11:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
manevra Epley este utila doar in VPPB.. vertijul paroxistic periferic benign, acel caz.. când se invarte totul in jur doar in o anumita pozitie a capului.. lucru produs de dislocarea otolitilor..
nu cred ca e cazul la DVS
fortati o hidratare corecta cu apa si ceaiuri...
exclude ti absolut toate alimentele grele, grase...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •