Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
Ajutati_ma. Am o fetita de 12 ani si 6 luni si ne confruntam cu problema ORL.i se infunda urechea, o enerveaza f rau, presiune si simte ceva inauntru, Are si o rinita cronica, dependenta de sprei biorinil, acum pune apa de mare dar tot nu se desfunda bine, disfunctie tubara intermitenta, cornete inflamate.am facut otoscopie. Medicii i au dat tratament vreo doua luni pt alergie, aerius, sunosan, nasonex aeroxoli cu..., apoi au schimbat cu tamalis. si multe altele, urechea o deranja in continuare f foarte rau, a slabit f mult de la disconfortul acesta. i au luat apoi probe din ureche dupa 2 luni si a iesit un enterococ spp sensibil la cefalosporine diagnostic otita infectioasa bacteriana. CT ingros, mucoasei unor celule etmoidale bilateral.agenezia sinusului frontal drept. calcificarea glandei pineale si a plexurilor coroide bilateral. In aceste doua luni am fost si la inima ( suflu sistolic gr II), alergologie am facut un panel de 30 alergeni, au iesit bine, dar igg si histamina sunt f mari, am mai fost la orl a iesit bine, si la noeuro nea puse diagnosticul de psedudoptoze origine inflamatorie. eu cred ca ar fi trebuit un angio rmn.dorim sa ne ajutati, sa ne indrumati suntem disperati.MULTUMIM.
4 comentarii
1. Nu o sa ajute la nimic angio rmn
2. Din cele descrise.. Este un copil cu probleme gastro intestinale care necesita consult Gastrologie
3 inundarea din interior a urechii( posibil urechea Dreapta). Se numește Catar tubar. Se produce de la un reflux gastro esofagian în somn. De asemenea Rinita cronica la aceasta vârsta este o confirmare ca e vorba de acel reflyx. Când acidul gastric ajunge sus în rinofaringe. Inflameaza cozile de cornet și Trompa lui eustache
4 nu ați scris înălțimea și câte Kg are copilul. Este foarte impirtant
5. Cititi Alimente Alergene, Alimente producătoare de Mucus. Copilul poate avea o intoleranta la unul din aceste produse
6. Doar dacă tratați corect Cauza problemelor. Atunci medicația își face efectul
2. Din cele descrise.. Este un copil cu probleme gastro intestinale care necesita consult Gastrologie
3 inundarea din interior a urechii( posibil urechea Dreapta). Se numește Catar tubar. Se produce de la un reflux gastro esofagian în somn. De asemenea Rinita cronica la aceasta vârsta este o confirmare ca e vorba de acel reflyx. Când acidul gastric ajunge sus în rinofaringe. Inflameaza cozile de cornet și Trompa lui eustache
4 nu ați scris înălțimea și câte Kg are copilul. Este foarte impirtant
5. Cititi Alimente Alergene, Alimente producătoare de Mucus. Copilul poate avea o intoleranta la unul din aceste produse
6. Doar dacă tratați corect Cauza problemelor. Atunci medicația își face efectul
faceti programare la gastrologie
schimbati radical stilul alimentar.. fara alimente Alergene si producatoare de MUCUS
ultima masa la 19.00-20/00 fara otet, lamai, usturoi, alte acrituri. Dupa cina NU se conauma niciodara fructe si dulaciuri.. toate fermenteaza si fac reflux gastro esofagian in somn.
ii dati copilului la culcare 5 ml de gaviscon.
doar dupa acest regim si protectie.. se poate vindeca gatul si nasul
doar duap ce are nasul si gatul vindecat o sa dispara acel pocnit din urechi
schimbati radical stilul alimentar.. fara alimente Alergene si producatoare de MUCUS
ultima masa la 19.00-20/00 fara otet, lamai, usturoi, alte acrituri. Dupa cina NU se conauma niciodara fructe si dulaciuri.. toate fermenteaza si fac reflux gastro esofagian in somn.
ii dati copilului la culcare 5 ml de gaviscon.
doar dupa acest regim si protectie.. se poate vindeca gatul si nasul
doar duap ce are nasul si gatul vindecat o sa dispara acel pocnit din urechi
Luni am facut din nou analiza din ureche si azi am primit rezultatul, a iesit iar infectie dar cu stafilococ auriu sensibil la levofloxacin., copilul intradevar a mai avut probleme digestive de cateva ori dupa varsta de un an, trei ani, la 7 ani , facea laringite si in fiecare an de pe la cinci ani i se ifunda urechea facea ceara, si se scula noaptea spunea ca are urechea infundata si plangea se speria, dar dupa ce medicul o scotea si facea un suflu era bine. la gastro am fost dar fetita nu sa plans de aciditate si intradevar a spus sa revenim pt o dieta adecvata. ea mananca seara f mult usturoi ii place si la bos ardei iute, fructe nu prea mananca, ii plac merele. eu i am mai dat fetei plasma quinton hipertonica trei luni si cl mg pt imunitate vit c, calciu, d3, omega, si protectie sctomac date de medic doar plasma si clmg i am dat o eu. si azi dimineata i a fost iarasi rau ii venea sa sparga ureche nu mai putea, se consuma f mult ca o afecteaza la scoala si la activitatile extrascolare muzica, desen, nu se poate juca ca inainte, Multumim, o sa facem o programare la gasto.in primul text am ascris gresit ( a iesit la orl bine era la ochi bine)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90Ureche infundata, ce sa fac?
- 51timpan fisurat si infectie?
- 2ureche infundata
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 0Ureche infunda
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 3urechi infundate la baietel de 8 ani
- 23Ureche infundata + durere surda
- 9Ureche infundata de la piscina
- 2Ureche infundata
- 0Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
- 1Ureche infundata
- 1Urechi infundate
- 3Gat iritat, urechi infundate
- 5Urechi infundate, nas uscat, tempanoscleroza s.a.m.d.
- 3Mi se infunda urechile cand ma supar si cand ridic vocea
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: