incalzirea urechii?
Buna seara am postat o intrebare privitoere la ureche infundata iar d-nul doctor imi spunea ca remediu de incalzirea urechii, as vrea sa stiu daca stiti cum se face acest lucru sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc.
4 comentarii
cu uscatorul de par sau cu saculet cu sare, pe care-l incalzesti..
Buna ziua!iNTAI, TREBUIE SA VA PREZENTATI LA UN MEDIC ORL, care sa descopere cauza acestei infundari=poate fi un dop de cerum, o infundare a comunicarii nas-ureche=trompaa lui Eustachio, printr-o raceala banala-guturai, prin inflamatie, infectie, alergie, sau un obstacol in nas=deviatie sept nazal, rinita cronica hipertrofica(poate fi si alergica)o sinuzita cu polipoza nazala infecto-alergica, o afectare a urechii medii unde sunt oscioarele sau o trauma sonora, o afectare inclusiv a nervului auzului.s.a.Deci suplimentar, la indicatiile medicului ORL, TREBUIE SA MAI VA FACETI un examen endoscopic(fibroscopie nasosinuzala, explorarea cavumului, faringe) RADIOGRAFIE DE SINUSURI ANTERIOARE ALE FETEI, SAU UN CT sau RMN SI EXPLORAREA AUZULUI-audiograma tonala, impedansmetrie, si apoi tras o concluzie in vederea administraii unui tratament corespunzator si eficace!SANATATE!
Buna ziua revin cu aceeasi problema am fost din nou la medic si mi-a schimbat tratamentul betabioptal picaturi nurofen raceala si gripa si aerius o pastila seara, mentionez ca am facut si o audiograma din care a reesit ca auzul este usor afectat dar nu si nervul auditiv, problema mea este tot legata de urechea infundata si mai nou si de niste mancarimi in interiorul urechii, as vrea sa stiu daca este ceva normal si cand ar putea sa existe niste ameliorari.Va multumesc.
Spalaturi cu alcool boricat 4%, inainte de betabioptal(taie mancarimile!)Examenele mentionate de mine, mai sus si analizele din sectretiile auriculare, nazale si exudatul faringian, elucideaza diagnosticul si impune un tratament eficace!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9urechi nas infundat
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 16ureche infundata
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 37In urma unei viroze, acum 2 sapt., am ramas cu urechea infundata
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 9senzatia de urechi infundate
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 7ureche infundata de 3 luni
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 1ureche infundata dar fara dureri
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 4Problema cu urechile
- 5Ureche infundata
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Otita-ureche infundata
- 1Inundarea urechilor
- 2Ureche infundata
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: