incalzirea urechii?
Buna seara am postat o intrebare privitoere la ureche infundata iar d-nul doctor imi spunea ca remediu de incalzirea urechii, as vrea sa stiu daca stiti cum se face acest lucru sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc.
4 comentarii
cu uscatorul de par sau cu saculet cu sare, pe care-l incalzesti..
Buna ziua!iNTAI, TREBUIE SA VA PREZENTATI LA UN MEDIC ORL, care sa descopere cauza acestei infundari=poate fi un dop de cerum, o infundare a comunicarii nas-ureche=trompaa lui Eustachio, printr-o raceala banala-guturai, prin inflamatie, infectie, alergie, sau un obstacol in nas=deviatie sept nazal, rinita cronica hipertrofica(poate fi si alergica)o sinuzita cu polipoza nazala infecto-alergica, o afectare a urechii medii unde sunt oscioarele sau o trauma sonora, o afectare inclusiv a nervului auzului.s.a.Deci suplimentar, la indicatiile medicului ORL, TREBUIE SA MAI VA FACETI un examen endoscopic(fibroscopie nasosinuzala, explorarea cavumului, faringe) RADIOGRAFIE DE SINUSURI ANTERIOARE ALE FETEI, SAU UN CT sau RMN SI EXPLORAREA AUZULUI-audiograma tonala, impedansmetrie, si apoi tras o concluzie in vederea administraii unui tratament corespunzator si eficace!SANATATE!
Buna ziua revin cu aceeasi problema am fost din nou la medic si mi-a schimbat tratamentul betabioptal picaturi nurofen raceala si gripa si aerius o pastila seara, mentionez ca am facut si o audiograma din care a reesit ca auzul este usor afectat dar nu si nervul auditiv, problema mea este tot legata de urechea infundata si mai nou si de niste mancarimi in interiorul urechii, as vrea sa stiu daca este ceva normal si cand ar putea sa existe niste ameliorari.Va multumesc.
Spalaturi cu alcool boricat 4%, inainte de betabioptal(taie mancarimile!)Examenele mentionate de mine, mai sus si analizele din sectretiile auriculare, nazale si exudatul faringian, elucideaza diagnosticul si impune un tratament eficace!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51timpan fisurat si infectie?
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 0Senzatie de ureche infundata
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 3ureche infundata
- 4ce sa mai fac?
- 2ureche infundata
- 1ureche infundata
- 9Ureche infundata !!!
- 2Urechi infundate
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 4ureche stinga infundata
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 1Lovitura urechea stanga
- 1Presiune si un ecou usor in urechea stanga
- 6Ureche înfundată