ureche infundata
Buna ziua, acum cateva zile mi-a intrat apa in ureche am simtit o durere si imi este infundata. Imi curge o secretie alb galbuie urat mirositoare urechea nu ma mai doare.Astept raspuns. Multumesc.
10 comentarii
posibila o otita cu timpan perforat
se trateaza numai la ORL
se trateaza numai la ORL
Buna ziua.Am o problema la urechea dreapta de 2 saptamani.Am fost la bunici si m-am jucat cu cateaua.Problema e ca eu sunt foarte sensibil si mai am si dermatita atopica iar parintii mei sinuzita si astm, si dupa ce ma jucam cu cateaua, incepeam sa stranut.Acum am urechea infuundata, fara durere, fara dop, fara lichid, dar, as fi crezut ca poate fi problema nervului auditiv, dar partea rea e ca am nasul infundat si multe mucozitati.Asa ca, as vrea sa stiu, daca urechea poate fii afectata din cauza nervului sau sa fie oare o sinuzita sau astm sau ceva de genu?
ps:parintii mei au astm, si sinuzita, si patesc asta mereu cand stau pe langa caine
ps:parintii mei au astm, si sinuzita, si patesc asta mereu cand stau pe langa caine
1, nivelul la care este pierdut auzul.. se poate depista numia dupa o Audiograma
din cele descrise cred ca ai o otita seroasa din cazua probelmelor nazale
2 Starea alergica a organismului se datoareaza problemelor digestive si intestinale
un organism intoxicat care nu elimina toxinele, radicalii liberi si alergenii din organmism.. duc la asemenea reactii
am mai scris mult pe forum depsre faptul catrebuei renuntat la multe alimente alergene
si de facut cure de detoxifiere permanent
din cele descrise cred ca ai o otita seroasa din cazua probelmelor nazale
2 Starea alergica a organismului se datoareaza problemelor digestive si intestinale
un organism intoxicat care nu elimina toxinele, radicalii liberi si alergenii din organmism.. duc la asemenea reactii
am mai scris mult pe forum depsre faptul catrebuei renuntat la multe alimente alergene
si de facut cure de detoxifiere permanent
va multumesc saptamana asta ma duc la orl sa vad ce zice dar o curiozitate am mai avut otita si atunci m-a drut acum nu si vad ca nasul a inceput sa se desfunde dar totusi va multumesc frumos pentru raspuns
dar totusi cred ca nu o sa fie nevoie dde o timpanograma nu curg secretii nu ma doare nu am lichid nu nimica dar mai e o chestie am un âcoj negru ppe care l-am spart din greseala si care ma doare cand pun degetul credeti ca poate fi de la asta?in afara de alte motive
sii o ultima intrebare am pierdere putina la ureche de auz se poate opera?
asa si ce tratament pot sa urmez?tineti cont ca am 12 ani si problema la ureche de 2 saptamani joi se fac 3 si nu vreau sa fiu operat in plus sunt si hipocondru
cu parintii de mana.. se merge la ORL si se fac investigatiile
PS timpanograma.. este o masuratoare a continutuylui de lichid IN SPATELE timpanului
nu are nimic in comun cu ce ai scris..
mai documenteazate inainte de a posta ceva
PS timpanograma.. este o masuratoare a continutuylui de lichid IN SPATELE timpanului
nu are nimic in comun cu ce ai scris..
mai documenteazate inainte de a posta ceva
o alta chestie vad ca au inceput sa se reduca mucozitatile asta inseamna ca e de bine sau de rau?se poate sa se desfunde urechea sau nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare
- 140tiuit in urechi-cap?
- 15timpanul este perforat?
- 22intepaturi in urechi
- 5investigatii suplimentare?
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 3am tot timpul urechile infundate
- 7Zgomot suspect in ureche
- 1ureche infundata
- 9urechi infundate
- 3am niste mancarimi in ambele urechi, apoi mi se duce mancarimea in gat...
- 9tiuit in urechi
- 2apa in ureche
- 5Lavaj cu apa oxigenata pentru ureche
- 2ureche cu probleme ?
- 2Ganglion Umflat Chiar Sub Lobul urechii
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 6Ureche infundata si tinitus
- 0Ureche infundata
- 2Ureche înfundată
Mai multe informații despre: Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: