Un pic de ajutor... emotii exagerate

02-05-2008
1qwertyu
Nu este medic/terapeut
1qwertyu
Buna ziua numele meu este Ionut am 18 ani imediat si sunt din Timisoara.probabil ati vazut postul meu mai de jos ei bine mam decis sa-l fac amanuntit de tot si va voi spune care este viata mea si cum a inceput totul deci.eu pana in clasa a 8 nu am avut nici un fel de probleme puteam merge oriunde vroiam fara sa am emotii ca si acuma pe urma clasa a 9 incepea deja cu mici emotii cand mai ieseam prin discoteca..pe urma in cl a 10 tot asa mici emotii dar nu sa ajuns nici o data sa imi vina sa vars sau sa am diaree.. si acuma de vre-o jumate de an au iesit cam mult in evidenta emotiile astea alea mele...daca ma chema un prieten in orash pana plecam de acasa aveam diaree asa si avem si senzatia de foame dar cand ajung acolo imi trece complect nu mai am nimica.cam asa sta treaba la mine...dar acuma in ultima saptamana mam simtit aiurea si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca nu am motiv serios...eu cred ca totul a inceput de la o simpla durere de burta...probabil mam speriat si nu mi-am dat eu seama ( eu de felul meu ma sperii repede de la orice si se ajunge la diaree stare de varsatura )si intruna toata saptamana nu aveam pofta de mancare nu puteam sa ma gandesc la nimica altceva decat la starea asta a mea si la mintea mea findca deja eram stresat in fiecare zi tot starea asta nasoala...dar cand ieseam afara ma plimbam mai imi trecea cate putin ma simteam mai bine dar imi era foame findca nu prea mancam daca ma simteam naspa...si la mine cand imi este foame ma ia cu diaree.in fine cea ce vreau sa spun este ca nu imi pot controla mintea ! nu ma pot gandi la nimic altceva decat la starea asta a mea si acuma in ultimu timp ca tot am citit pe aicea ca devin dependent de pastile si asta ma sperie...dar ma face sa ma simpt si bine cate o data findca stiu ca se poate trata cea ce am eu cu vointa.Si un mic sfat pentru toti cu Tulburari de genu si altele mergeti la Biserica in fiecare duminica...am vazut la TV tot asa ceva de genu nostru care a scapat de antidepresive si alte medicamente mergand la biserica ! si mai ceva...findca vreau sa merg la un pshiholog sau nush unde sa ma duc ?? Pshiholog, Pshioterapeut, Pshihiatru ?? tin sa va anunt ca starea asta asa de tulburare e de o saptamana sunt la inceput
2 comentarii
0
03-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cred ca in cazul tau ar fi vorba despre sindromul colonului iritabil; Incearca sa mananci regulat, 3 mese pe zi( supa, felul 2) evita mancarea de la fast food, condimentele, racoritoarele acidulate; poti de asemenea lua Sedatif PC, preparat homeopat 2 cpr de 3 ori pe zi( se sug); Numai bine
0
05-05-2008, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihoterapeut, John.

Toate cele bune,
Andrei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul