Anevrism aortic abdominal?
Bună ziuaAm o nelămurire AM 27 Ani și între abdomen și piept in mijloc spre stomac am o senzație ca și o fluturare ca și o bătaie a inimi mai puternică care o simt destul de des de câteva zile dar nu mă doare deloc.Simt ca o apăsare care nu doare ca o crampa care vine pleacă pot într-un minut să o resimt și 4-5 ori.Am impresia că am mai avut senzația asta și în trecut dar nu am băgat de seamă.Am căutat și am citit despre anevrism aortic abdominal.Este posibil să am așa ceva?Ultima oară am fost la un cardiolog acum 3 luni și mi-a zis că sunt bine nu știu dacă sa uitat la aorta abdominala dar țin minte că sa cam uitat peste tot.Vă rog un răspuns sunt panicat.Și dacă mă gândesc mai bine cred că am problema asta mai mult că sigur pentru că de multe ori la sală simțeam aceași chestie când ridicăm greutăți dar credeam că e de la postură greșită de la esofag de la stomac si că e ceva ce nu are importanță, dar cred că toate acum se leagă și sar putea să sufăr de chestia asta.
3 comentarii
Mai exact medicul cardiolog mi-a făcut o ecografie cardiacă și țin minte că sa uitat cam peste tot până la abdomen.
Fa-ti un CT si o endoscopie ca sa fii sigur.
S-ar putea sa fie si o hernie hiatala cu reflux.
S-ar putea sa fie si o hernie hiatala cu reflux.
Acolo se afla diafragma si cum si diafragma are o structura musculara sigur de acolo vine disconfortul. Pentru ca faci si sport muschii abdominali sunt f f solicitati, transpiri mult si elimini minerale care duc la acele miscari, daca ei ceva minerale cu magneziu sigur nu vei mai avea nimic.
E bine sa faci si un control CT si daca ai reflux gastric e posibil sa ai un inceput de hernie hiatala.
E bine sa faci si un control CT si daca ai reflux gastric e posibil sa ai un inceput de hernie hiatala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
- 3Disconfort în zona inimi
- 6Intepaturi in piept și durere in spate
- 1Un soc emotional sau de pe urma statului prea mult in sezut:-)?
- 8Senzație ciudată piept
- 2Anevrism aortic abdominal?
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica
Mai multe informații despre: disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: