un sfat va rog

22-03-2009
alys86
Nu este medic/terapeut
alys86
am o infectie urinara de care n-am mai scapat de vreo 2 ani.
am luat tot felul de antibiotice si am baut ceaiuri dar infectia tot acolo e. zilele trecute m-am simtit foarte rau
si am urinat cu sange. mi-am facut urocultura (+antibiograma) si sumarul de urina si astea sunt rezultatele:
- infectie cu ecoli peste 100000/ml;
- bld: +250 rbc/ul
- bil: neg;
- uro: norm;
- ket: neg;
- pro: neg;
- nit: pos;
- glu: neg;
- ph: 5.5;
- sg: 1025;
- leu +500 wbc/ul.
maine vreau sa merg la urolog. ar trebui sa ma trimita sa-mi fac ecografie? am mai fost la medici care mi-au dat antibiotice peste antibiotice din cauza carora mi s-au dereglat flora intestinala si cea vaginala si cam atat. de infectie n-am scapat.
va rog sa-mi interpretati rezultatele analizei si sa imi spuneti ce ar trebui sa-mi recomande medicul in situatia data.
va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
26-04-2009, ora 21:42
Dr. Oancea Mihaela
Nefrologie, Bacau
Dr. Oancea Mihaela
Analzele dvs arata doar o infectie urinara produsa de E COLI insa va lipseste antibiograma. Pasii pe care trebuie sa-i faceti dupa parerea mea sunt urmatorii:
1. trebuie sa consultati un medic nefrolog ( urologul este medicul chirurg ce trateaza afectiunile renale ce necesita interventie chirurgicala )
2. nefrologul va efectua o ecografie abd plus minus alte analize
3. nefrologul va decide necesitatea unei UIV in cautarea unei cauze anatomice a infectiei dvs.
4. nu in ultimul rind trebuie sa va adresati si unui medic ginecolog intrucit de multe ori afectiunile genitale si cele renourinare sunt infratite.
Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.