Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
Bună ziua
Zilele trecute i am făcut un sumar copilului de 5 ani și iau ieșit următoarele valori :glucoza 300, corpi cetonici 150.
Sumarul l am recoltat după ce mâncase niște biscuiti cu lapte și din a doua urina.
Urmatoare zi la îndrumarea medicului pediatru i am făcut analize de sânge printre care și hemoglobina glicozilata care a iesit 5 și glicemia 87.Iam repetat și sumarul din prima urina pe nemâncate.De data acesta glucoza nu a mai ieșit iar corpii cetonici au ieșit 15.
Văzând o diferență atat de mare între cele 2 zile consecutive, în cea dea treia zi am refăcut sumarul(in ziua respectiva sa trezit cu febra de la o infectie virala si i am dat panadol si un suc îndulcit înainte de a recolta proba de urina )care iar a ieșit cu valoarea glucozei de 100 și corpii cetonici de 40.Mentionez ca toate analizele au fost făcute la același laborator.
Unde sa fie oare problema.Medicul pediatru este depășit de situație și nu mai știe ce sa îmi răspundă.
Zilele trecute i am făcut un sumar copilului de 5 ani și iau ieșit următoarele valori :glucoza 300, corpi cetonici 150.
Sumarul l am recoltat după ce mâncase niște biscuiti cu lapte și din a doua urina.
Urmatoare zi la îndrumarea medicului pediatru i am făcut analize de sânge printre care și hemoglobina glicozilata care a iesit 5 și glicemia 87.Iam repetat și sumarul din prima urina pe nemâncate.De data acesta glucoza nu a mai ieșit iar corpii cetonici au ieșit 15.
Văzând o diferență atat de mare între cele 2 zile consecutive, în cea dea treia zi am refăcut sumarul(in ziua respectiva sa trezit cu febra de la o infectie virala si i am dat panadol si un suc îndulcit înainte de a recolta proba de urina )care iar a ieșit cu valoarea glucozei de 100 și corpii cetonici de 40.Mentionez ca toate analizele au fost făcute la același laborator.
Unde sa fie oare problema.Medicul pediatru este depășit de situație și nu mai știe ce sa îmi răspundă.
1 comentarii
Buna seara.
Analizele nu indica diabetul.
Adresati-va unui diabetolog daca aveti dubii.
Nu ii mai faceti atatea analize...
Analizele nu indica diabetul.
Adresati-va unui diabetolog daca aveti dubii.
Nu ii mai faceti atatea analize...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sumar de urina
- 0Analize urina
- 0Sumar de urina
- 0O parere despre aceste analize
- 0Densitate urinara bebe 8 luni+
- 0Analize la urina, la sediment urinar
- 0Interpretare rezultate Papanicolau, secretie vaginala si sumar urina
- 0Buna...mă poate ajuta cineva cu un răspuns testul de urina
- 0Analize urina
- 0Interpretare analize
- 0Ajutor interpretare analiza sediment urinar
- 4Bună ziua, as vrea să știu de ce persista nitriții in urina
- 0Sumar urina interpretare
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 4Mucus in urina
- 0Densitate urina la 11 luni!
- 3Urobilinogen mare
Mai multe informații despre: analize de urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: