Rinichi unic chirurgical
Buna seara.Am 42 de ani si la varsta de 8 ani am avut accident si mi s a scos rinichiul drept, am un singur rinichi care de cativa ani ma supara foarte tare, am avut piatra, mi s spart prin litrotritie.Eu locuiesc in Piatra Neamt si am 2 copii.Va rog sa ma ajutati unde sa merg la un doctor bun pentru toate investigatiile, ma doare enorm de tare, si obosesc, din cauza asta am si tensiunea mare si iau tratament.As vrea sa fiu luata in evidenta in lista de transplanturi, faca e pisibil contracost, oricare ar fi suma.Va multumesc din suflet.in Piatra Neamt nu sunt doctori buni pe partea renala ma refer, sunt in varsta etc, nu comentez.
1 comentarii
Având în vedere problemele complexe renale pe care le ai și faptul că vrei să fii luată în evidență pentru un posibil transplant, îți recomand să consulți centre medicale specializate în nefrologie și transplanturi renale, care au expertiză avansată în aceste domenii.
În România, câteva dintre cele mai bune centre pentru investigații renale și transplanturi sunt:
1. Institutul Clinic Fundeni - București
Institutul este cel mai mare și cunoscut centru pentru nefrologie și transplanturi din România. Aici vei găsi medici specializați în nefrologie și urologie, care te pot evalua complet pentru problemele renale și pentru posibilitatea unui transplant. Institutul are o echipă experimentată în transplanturi renale și o infrastructură bine pusă la punct.
2. Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) - Secția de Nefrologie
Aici poți găsi medici cu experiență în tratamentul bolilor renale și în evaluarea pentru transplanturi.
3. Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" - Iași
Dacă îți este mai accesibil Iașiul, acest spital are o secție de nefrologie de înaltă calitate și echipe dedicate pentru managementul bolilor renale, inclusiv pregătirea pentru transplant.
4. Spitalul de Nefrologie "Carol Davila" - București
Acesta este un alt centru de referință pentru nefrologie, unde poți obține o evaluare detaliată a stării tale și a opțiunilor de tratament, inclusiv posibilitatea unui transplant.
Pentru a te înscrie pe lista de transplant, trebuie să fii evaluată și să treci prin mai multe investigații, inclusiv analize specifice, imagistică și evaluarea funcției renale. Medicul nefrolog de la unul dintre aceste centre va fi cel mai potrivit să îți explice procesul și opțiunile disponibile.
De asemenea, dacă ai nevoie de o programare rapidă sau de recomandări suplimentare, poți lua în considerare un consult privat în cadrul acestor centre sau la un medic nefrolog de renume care colaborează cu spitalul.
Este important să te adresezi cât mai repede pentru a putea primi tratamentul corespunzător și pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.
În România, câteva dintre cele mai bune centre pentru investigații renale și transplanturi sunt:
1. Institutul Clinic Fundeni - București
Institutul este cel mai mare și cunoscut centru pentru nefrologie și transplanturi din România. Aici vei găsi medici specializați în nefrologie și urologie, care te pot evalua complet pentru problemele renale și pentru posibilitatea unui transplant. Institutul are o echipă experimentată în transplanturi renale și o infrastructură bine pusă la punct.
2. Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) - Secția de Nefrologie
Aici poți găsi medici cu experiență în tratamentul bolilor renale și în evaluarea pentru transplanturi.
3. Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" - Iași
Dacă îți este mai accesibil Iașiul, acest spital are o secție de nefrologie de înaltă calitate și echipe dedicate pentru managementul bolilor renale, inclusiv pregătirea pentru transplant.
4. Spitalul de Nefrologie "Carol Davila" - București
Acesta este un alt centru de referință pentru nefrologie, unde poți obține o evaluare detaliată a stării tale și a opțiunilor de tratament, inclusiv posibilitatea unui transplant.
Pentru a te înscrie pe lista de transplant, trebuie să fii evaluată și să treci prin mai multe investigații, inclusiv analize specifice, imagistică și evaluarea funcției renale. Medicul nefrolog de la unul dintre aceste centre va fi cel mai potrivit să îți explice procesul și opțiunile disponibile.
De asemenea, dacă ai nevoie de o programare rapidă sau de recomandări suplimentare, poți lua în considerare un consult privat în cadrul acestor centre sau la un medic nefrolog de renume care colaborează cu spitalul.
Este important să te adresezi cât mai repede pentru a putea primi tratamentul corespunzător și pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nefrectomie-extirpare rinichi
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 7Viata fara un rinichi
- 5un singur rinichi si imporsibilitate de a urina
- 3rinichi extirpat
- 1dupa extirpare rinichi
- 8CT fara recidiva locala dar cu determinari secundare pulmonare, limfatice si hepatice
- 9extirpare de rinichi
- 7Tumora rinichi
Mai multe informații despre: extirparea rinichiului