Un neg sau o infectie?
Buna ziua!
In urma cu aproximativ 3 luni luni de zile am avut un contact sexual cu o fata, iar in urma acestuia mi-au aparut un fel de negi in zona anusului, care acum au crescut, avand forma unei flori (garoafa).
Va rog daca puteti sa imi spuneti despre ce este vorba, cat este de grav si cum pot sa o tratez...
Va multumesc!
In urma cu aproximativ 3 luni luni de zile am avut un contact sexual cu o fata, iar in urma acestuia mi-au aparut un fel de negi in zona anusului, care acum au crescut, avand forma unei flori (garoafa).
Va rog daca puteti sa imi spuneti despre ce este vorba, cat este de grav si cum pot sa o tratez...
Va multumesc!
4 comentarii
Mai probabil e o condiloza acuminata..iti recomand un consult dermatologic.
Da, ai negi genitali, trebuie sa mergi la medicul dermatolog pentru tratament... Ai virusul HPV.
Multumesc mult.pt raspuns pentru ca sant foarte speriat si desi am multi prieteni care au avut diverse probleme de natura sexuala am zis ca pe mine ma ocoleste necazul asta, dar din cate vad de ce iti este frica nu scapi...
Nu am decat sa iau calea doctorului...
inca o data mii de multumiri...
Si inca ceva..ca sa nu ajung la doctor pentru ca am o oarecare rusine...ce tratament sau creme as putea folosii??/
Nu am decat sa iau calea doctorului...
inca o data mii de multumiri...
Si inca ceva..ca sa nu ajung la doctor pentru ca am o oarecare rusine...ce tratament sau creme as putea folosii??/
Negii d-abia se vindeca la medici, de multe ori nici tratamentele date de ei nu au rezultate, d-apoi cele de pe forum...
Trebuie sa mergi neaparat la medic, cea mai buna metoda de tratament este criogenarea lor, pe care de asemenea medicul o face.
La urolog cu tine!!!!
Si sa nu faci sex cu nimeni pana nu scapi de ei, este o boala cu transmietere sexuala virusul HPV care poate cauza cancerul de col uterin la femei.
Trebuie sa mergi neaparat la medic, cea mai buna metoda de tratament este criogenarea lor, pe care de asemenea medicul o face.
La urolog cu tine!!!!
Si sa nu faci sex cu nimeni pana nu scapi de ei, este o boala cu transmietere sexuala virusul HPV care poate cauza cancerul de col uterin la femei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acnee sau negi genitali?
- 1negi genitali
- 13negi in zona intima
- 12Umflatura zona genitala
- 4e de bine sau de rau
- 3ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?
- 4negi vegetali nu stiu denumirea stiintifica
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 3negi genitali
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 1Negi pe ata penisului !
- 1negi in zona genitala
- 1Negi vaginali
- 1Posibil neg genital?
- 2Negi in zona inginala
- 1Negi genitale
- 4Hpv
- 1Posibil HPV ?
- 2Iubitului meu i s a depistat HPV. Ce control sr trebui sa fac?
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: