un fel de ganglioni durerosi
va rog, daca isi da seama cineva ce problema am eu:sub zona pubiana am ca un fel de ganglioni durerosi, inflamati.am fost la medicul de familie, la 2 medici ginecologi si am aratat si unui medic reumatolog, toti mi-au zis ca nu sunt ganglioni inghinali si ca acolo e doar tesut adipos.va spun ca ma dor si picioarele.daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna macar ce se mai afla in acea zona.multumesc
5 comentarii
multumesc pt. raspunsul dvs.Este ceva profund si nu de forma rotunda ci alungiti 2-3 cm si foarte durerosi.Credeti ca tine de piele?pe piele nu am nimic.
pielea este cel mai mare organ al corpului. nu este doar suprafata. mai bine mergeti, nu aveti ce pierde.
senzatia de durere a aparut dupa ce i-ati descoperit sau i-ati descoperit datorita durerii?
in plus in acea zona mai sunt si muschi daca este ceva mai adanc de 5 cm estimativ. poate ati fortat vreun muschi dand acest rezultat.
senzatia de durere a aparut dupa ce i-ati descoperit sau i-ati descoperit datorita durerii?
in plus in acea zona mai sunt si muschi daca este ceva mai adanc de 5 cm estimativ. poate ati fortat vreun muschi dand acest rezultat.
Va multumesc pt. sfat.Sa va spun cum a aparut aceasta durere.In aprilie anul trecut in urma unei consultatii la ginecolog mi s-au prescris ovule cervugid si spalaturi cu irigatorul.Dupa cateva zile au inceput durerile de picioare si am simtit aceste umflaturi dureroase.M-am dus la doamna doctor si i-am aratat si a spus ca nu e de la ovule.De atunci suport aceste dureri si ma gandesc la ce e mai rau.Credeti ca e ceva grav legat de piele?
Va multumesc inca o data!
Va multumesc inca o data!
cu siguranta nu e de la ovule sau spalaturi.
eu totusi cred ca poate fi ceva legat de piele. in cel mai rau scenariu sigur dermatologul va va spune ce sunt acele formatiuni.
eu totusi cred ca poate fi ceva legat de piele. in cel mai rau scenariu sigur dermatologul va va spune ce sunt acele formatiuni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-Galma mea- !!!
- 6noduli inghinali?
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 10ganglioni in zona genitala
- 3ganglioni mariti la gat si in zona inghinala
- 2ganglioni inghinali, frecvent cancer?
- 3ganglionii inghinali mariti
- 3ganglioni inghinali si axiali
- 3microadenopatie generalizata
- 6Umflatura mica nedureroasa inghinala
- 3Galma in zona inghinala
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 8Poliadenopatie generalizata rog parere avizata
- 0ganglioni inghinali
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 1Ganglion limfatic inghinal umflat, pierdere vedere, caldura radianta C7
- 3condiloame si ganglioni durerosi inghinali
- 0Lymphogranuloma venereum? nodul in zona inghinala