Ganglioni inflamati in corp

10-11-2016
hardstyle
Nu este medic/terapeut
hardstyle
Buna ziua! De duminica am observat o umflatura sub piele in zona inghinala. Mobila si de 0.5 cm aprozimativ in lungime. Fara durere chiar si la palpare mai apasata chiar. Apoi am observat si o umflatura micuta, o biluta mica si tare cam la 10 cm de incheietura mainii care nu e mobila, si care pe la inceput se putea simti daca apasam mai tare sau trageam de piele. Acum nu mai simt ceva, foarte putin. M-am cam panicat si am cautat pe internet si bineinteles ca m-a cuprins groaza cand am vazut ce poate fi(hpv, hiv, sifilis, tuberculoza etc). Am fost racit in ulima luna. O saptamana racit, fara tuse doar nas infundat si durere in gat, o saptamana neracit, o saptamana racit tot asa si o saptamana neracit iar. De la ultima raceala mi-a ramas un ganglion sub mandibula mai imflamat dar fara durere. Am avut probleme si cu o masea, la care dentistul mi-a spus ca am putina infectie. Dupa o saptamana ce i-am adus radiografia la masea mi-a scos-o fara sa dea drumul la infectie sau ceva. Asta a fost luni, adica a doua zi dupa ce am dat de inflamatiile in zona inghinala.Miercuri am fost la doctorul de familie si m-a dus la pediatrie unde mi-a zis de ganglioni. Mi-a dat bilet de trimtitere in care diagnosticul era adenopatie generalizata. A 2a zi, azi, am facut analize, rezultat= totul bun, nimic in neregula, cred ca hemoleucograma mi-a facut. Mi-a dat sa iau brufen, antiinflamator. Atat. Nu stiu..posibil sa fi fost diagnosticat gresit? VSH-ul parca a iesit zero adica nicio infectie mi-a zis...daca VSH-ul e zero inseamna ca nu am boli gen hiv, sifilis, tbc, leucemie etc? De asta ma tem cel mai mult. Azi dimineata am simtit, adica palpat, si in cealalta parte inghinala, doar ca mai mic si in 2 puncte. Care este cauza pana la urma? Am uitat sa intreb.din ce am inteles a zis ca sunt in crestere si lucruri din astea... Nu am avut relatii intime deloc, am 17 ani. Posibil sa fi avut mononucleoza? In cat timp ar trebui sa dispara aceste umflaturi? DAca nu dispar in decurs de ** zile/saptamani ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat!
3 comentarii
1
10-11-2016, ora 20:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. e cazul sa faci un consult la Psiholog
nu e normal la acest avarsta sa ai teama de boala...asta o sa te duca la mari probleme in viata
deasemenea nu este Normal sa te palpezi..daca nu ai studii medicale
2 trebuie sa stii ca un student la medicina.. cand invata diferite boli.. la fel ca tine trece prin diferite suspiciuni..daca nu are si el aceste boli
asa ca sfatul meu este saNU mai citesti niciodata informatii medicale de pe internet
numai din carti de medicina daca doresti sa te documentezi corect
0
10-11-2016, ora 21:27
hardstyle
Nu este medic/terapeut
hardstyle
Multumesc, de raspuns. Sunt o fire perfectionista, vreau ca totul sa fie bine, iar daca este ceva de genul de ce sa nu depistez din timp?
DAr raman cu intrebarea: daca VSH-ul e zero inseamna ca nu am boli gen hiv, sifilis, tbc, leucemie etc?
0
12-11-2016, ora 21:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Raspuns
Daca Omul vrea si crede ca este sanatos..asta depaseste posibilitatile medicinei alopate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.