Un fel de buba in zona genitală
Buna ziua!
Va rog tare mult sa-mi răspundeți cu seriozitate. Acum 2 zile m-am epilat cu lama in zona genitală. Eram grabita și recunosc ca am cam abuzat zona lăsând din greșeala mici puncte care timp de 2-3 secunde au sângerat intr-o cantitate enorm de mica.
Acum am realizat ca mi-a ieșit un fel de buba, destul de mare pe labia mare stânga. Nu este mult prea vizibila, dar este foarte tare, iar dacă strâng de labie se simte aceasta buba de parca ar fi înăutru destul de adânc ca o bila. Nu știu cum sa explic mai bine de atât. La atingere, ma doare. Dar nu-mi Creează un mare disconfort, deși este înspăimântător. Ce se întâmpla?
Va rog tare mult sa-mi răspundeți cu seriozitate. Acum 2 zile m-am epilat cu lama in zona genitală. Eram grabita și recunosc ca am cam abuzat zona lăsând din greșeala mici puncte care timp de 2-3 secunde au sângerat intr-o cantitate enorm de mica.
Acum am realizat ca mi-a ieșit un fel de buba, destul de mare pe labia mare stânga. Nu este mult prea vizibila, dar este foarte tare, iar dacă strâng de labie se simte aceasta buba de parca ar fi înăutru destul de adânc ca o bila. Nu știu cum sa explic mai bine de atât. La atingere, ma doare. Dar nu-mi Creează un mare disconfort, deși este înspăimântător. Ce se întâmpla?
1 comentarii
Ati facut cel mai probabil o foliculita si daca nu dispare spontan sau se mareste mergeti la ginecolog sau dermatolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Mi-a aparut un nodul in zona genitala
- 4foliculita?
- 8un fel de... foliculita
- 2foliculita
- 66pete albe si pete maronii
- 1Foliculita locala
- 1foliculita si herpes genital
- 2foliculita
- 3foliculita
- 0Foliculita si veruci plane
- 3foliculi ovarieni si endometru subtire