vergeturi.. si mai mult
am doar 17 ani si sunt foarte ghinionista. am foliculita pe picioare care nu se mai vindeca, am multa celulita, predispozitie de a dezvolta varice, si in ultima saptamana mi-au aparut mai multe vergeturi de culoare rosie.
picioarele mi se umfla foarte tare si de aceea timp de un an de zile am mers cu bicicleta zilnic, am incercat sa fac exercitii acasa (nu am posibilitatea de a merge la sala ), incercam sa mananc cat mai sanatos, dar tot urat arata si problemele se agraveaza. e posibil sa-mi apara toate acestea de la o boala ? e frustrant, pentru ca in timp ce alte fete mananca foarte nesanatos si nu au nimic, eu ma abtin de la aproape toate si pe zi ce trece imi apare inca ceva insestetic pe picioare.
ce sa fac?
picioarele mi se umfla foarte tare si de aceea timp de un an de zile am mers cu bicicleta zilnic, am incercat sa fac exercitii acasa (nu am posibilitatea de a merge la sala ), incercam sa mananc cat mai sanatos, dar tot urat arata si problemele se agraveaza. e posibil sa-mi apara toate acestea de la o boala ? e frustrant, pentru ca in timp ce alte fete mananca foarte nesanatos si nu au nimic, eu ma abtin de la aproape toate si pe zi ce trece imi apare inca ceva insestetic pe picioare.
ce sa fac?
5 comentarii
Consult endocrinologic, genital, dermatologic si chiar cardiologic(acele edeme nu sunt normale).
Nu se poate institui un tratament online..
Nu se poate institui un tratament online..
Problemele tale, cred, sunt de natura hormonala..., iti controleaza si ovarele..
Celulita apare mai ales la persoanele cu probleme hormonale, problema e ca odata aparuta cu greu mai scapi de ea, indiferent cat sport faci ori ce dieta ai, definitiv e foarte greu sa scapi de celulita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18veruca, foliculita??
- 2vergeturi pe sani
- 5vergeturi la 17 ani
- 6foliculita..., sunt niste bubite rosii cum ai fi urzicata si daca ma scarpin se accentueaza
- 3vergeturi
- 8mancarime san ce poate fi?
- 1foliculita si herpes genital
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 4Fitness sau aerobic? Care este mai eficient?
- 3vergeturi pe spate 14 ani
- 2celulita, masajul cu ultrasunete
- 2Remedii naturiste pentru celulita
- 1Celulita, vergeturi si varice in acelasi timp :(
- 1acnee, pete, vergeturi
- 3foliculita la nivelul fruntii aproape de par
- 2Foliculita
- 0Vergeturi
Mai multe informații despre: Foliculita Vergeturile Celulita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: