Dermatita uscata scalp, foliculita, malassezia furfur
Buna, pe data de 21.08.2017 am fost la dermatolog diagnosticul e dermatita uscata scalp. Foliculita si malasezzia furfur care am descoperit ca o am in urma examenului micologic, dermatofiti. Am primit tratament cu mediket ictamo si revisan capsule, problema e ca nu vad nici un rezultat mai ales in privinta mancarimilor deja am folosit samponul de 5 ori si am impresia ca ma mananca mai tare scalpul si am o senzatie de usturine si durere pe langa caderea parului care nu se amelioreaza deloc din contra cade mai mult. Va rog sa imi dati un sfat ce as putea face in continuare m-am saturat de caderea parului c ma confrunt cu aceasta problema de ani buni. Multumesc
4 comentarii
Bună seara. Când micoza se asociază cu căderea parului. Tratamentul trebuie sa fie și pe calea orala și nu revisan
Buna, multumesc de raspuns o sa merg inapoi la medic si o sa cer si tratament oral pentru micoza. Va rog daca se poate sa imi recomandati ce as putea lua complementar in acest tratament poate ceva de regenerare a parului sau anticadere. Revisan pentru ce sunt, trebuie sa iau 15 zile si apoi pauza 15 zile timp de 6 luni mi-a scris pe reteta, nu stiu cat de bun e tratamentul, poate ma sfatuiti ce sa fac. Cu respect, ioana
cel mai important este tratament corect al micozei, alte tratamente sunt in plus si nu sunt importante, parul daca nu este bolnav de micoza revine la puterea lui dinainte
Buna, am revenit cu aceiasi problema au trecut deja 6 saptamani de tratament si nici o ameliorare in privinta caderii parului, mancarimile de pe scalp sunt mai scazute dar inca mai sunt, nu pot spune ca am scapat total de mancarimi. Tratamentul clar nu e bun, ce imi recomandati, la medic am fost si mi-a dat 5 zile fluconazol care l-am luat dar cred ca degeaba. Nu stiu ca sa fac, se poate sa ma ajutati va rog. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dermatita atopica la un bebe de 6 luni
- 4dermatita?
- 30tratament pentru foliculita
- 8foliculita pe ambele gambe
- 3ce tip de sampon Slegel sa folosesc in dermatita
- 6foliculita..., sunt niste bubite rosii cum ai fi urzicata si daca ma scarpin se accentueaza
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 8mancarime san ce poate fi?
- 1foliculita si herpes genital
- 2foliculita
- 0dermatita cronica nespecifica
- 0ce pot folosi pentru dermatita anala?
- 2Foliculita capilara si probleme de la antibiotic
- 0dermatita purpurica
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 2Foliculita eozinofilica?
- 2Multe fire sub piele pe picioare
- 3Ureche desprinsa supurata
- 2Dht ul marit
- 5Stari de stres si panica exagerate - ipohondrie
Mai multe informații despre: Foliculita dermatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: