Dermatita uscata scalp, foliculita, malassezia furfur

02-09-2017
V.ioana
Nu este medic/terapeut
V.ioana
Buna, pe data de 21.08.2017 am fost la dermatolog diagnosticul e dermatita uscata scalp. Foliculita si malasezzia furfur care am descoperit ca o am in urma examenului micologic, dermatofiti. Am primit tratament cu mediket ictamo si revisan capsule, problema e ca nu vad nici un rezultat mai ales in privinta mancarimilor deja am folosit samponul de 5 ori si am impresia ca ma mananca mai tare scalpul si am o senzatie de usturine si durere pe langa caderea parului care nu se amelioreaza deloc din contra cade mai mult. Va rog sa imi dati un sfat ce as putea face in continuare m-am saturat de caderea parului c ma confrunt cu aceasta problema de ani buni. Multumesc
4 comentarii
0
03-09-2017, ora 00:11
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
Bună seara. Când micoza se asociază cu căderea parului. Tratamentul trebuie sa fie și pe calea orala și nu revisan
0
04-09-2017, ora 23:36
V.ioana
Nu este medic/terapeut
V.ioana
Buna, multumesc de raspuns o sa merg inapoi la medic si o sa cer si tratament oral pentru micoza. Va rog daca se poate sa imi recomandati ce as putea lua complementar in acest tratament poate ceva de regenerare a parului sau anticadere. Revisan pentru ce sunt, trebuie sa iau 15 zile si apoi pauza 15 zile timp de 6 luni mi-a scris pe reteta, nu stiu cat de bun e tratamentul, poate ma sfatuiti ce sa fac. Cu respect, ioana
0
11-09-2017, ora 01:21
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
cel mai important este tratament corect al micozei, alte tratamente sunt in plus si nu sunt importante, parul daca nu este bolnav de micoza revine la puterea lui dinainte
0
02-10-2017, ora 20:56
V.ioana
Nu este medic/terapeut
V.ioana
Buna, am revenit cu aceiasi problema au trecut deja 6 saptamani de tratament si nici o ameliorare in privinta caderii parului, mancarimile de pe scalp sunt mai scazute dar inca mai sunt, nu pot spune ca am scapat total de mancarimi. Tratamentul clar nu e bun, ce imi recomandati, la medic am fost si mi-a dat 5 zile fluconazol care l-am luat dar cred ca degeaba. Nu stiu ca sa fac, se poate sa ma ajutati va rog. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă mănâncă pielea? (cauzele pruritului)
  • Noi medicamente pentru dermatita atopică
  • Dermatita cauzată de săpun și dezinfectanți
  • O abordare inovatoare pentru tratarea afecțiunilor inflamatorii ale pielii: speranțe pentru viitor
  •