Un antidepresiv bun stie cineva?

22-07-2023
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Stiti vreun antidepresiv care in combinatie cu Abilify de 10 sa nu dea pofta de mancare?

Am luat B12 si B9 sub forma metil cobalamina, respective metil folat si mi-au mentinut cat de cat starea. Dar cum uit sa le iau cum intru in depresie din nou.

Am hotarat sa revin pe antidepresiv poate o sa rezolve problema pe termen lung si la un moment dat nu va mai trebui sa iau, sper.
9 comentarii
0
22-07-2023, ora 18:33
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Valdoxan
0
22-07-2023, ora 18:39
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@murariu detaliaza te rog, cum actioneaza trece depresia, da alte efecte?
0
22-07-2023, ora 22:38
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
uiti pt ca e greu de tinut evidenta ? daca da, exista la farmacie 'organizator medicamente'
ce faci daca la fel, uiti de medicamentul antidepresiv ? :)
0
22-07-2023, ora 23:40
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@vcc da le uit ca am multe suplimente si medicamente de luat.. si As vrea sa simplific. Am incercat cu organizator. Intr-adevar ajuta.
0
23-07-2023, ora 01:05
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Doar somnolenta numai e c-am scump...
0
23-07-2023, ora 10:49
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
suplimentele e oricum bine sa le iei dimineata.
poate reusesti sa-ti faci o rutina, ca imediat dupa ce mananci sa iti iei suplimentele.
eu asa fac, si nu imi scapa un supliment

am in total 6 suplimente... 3 la prima masa, 3 la cea de-a doua.. e destul de simplu...
odata creata rutina, nu mai uiti

daca vrei totusi un antidepresiv e bine sa inveti putin rolul lor. unele au rolul si antihistaminic spre exemplu, altele sunt si anticholinergice (mai mult sau mai putin) astfel ca e bine sa le eviti daca se poate... zic eu.
apoi in functie de asta te gandesti la ce probleme ai tu si vezi cam ce crezi ca e mai potrivit.
0
23-07-2023, ora 11:10
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
altele sunt pt ocd, anxietate... go (dot) drugbank (dot) com/drugs/DB00472
alegi de acolo categoria de medicamente... antidepresive, etc si iti listeaza pt ce sunt folosite respectivele, plus alte informatii

faci scroll pana la "Drug Categories"

succes
0
23-07-2023, ora 11:27
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Știu ca Prozac(fluoxetina) nu prea îngrașă dar dincolo de îngrășat e foarte bun
Paroxetina la fel foarte bună.
Venlafaxina si cipralexul mai sunt foarte bune dar mie îmi dădeauenergie prea mare.
Dar și paroxetina îmi dar nu ca venla și cipra.
Prozac ma calma ca are si un ușor efect sedativ.
Trittico e bun pt calm și mai ales somn
Iar Fevarin are un efect sedativ mai pronunțat ca prozac însă nu asa puternic ca trittico.
Dintre toate cele enumerate de mine as zice ca de departe cel mai bun e Prozac, pe mine la început primul an m-a ajutat în TOC foarte mult după a maj scăzut din efect.

Însă Prozac chiar îți ridica dispoziția.
Paroxetina la fel dar da si o energie care trebuie sa o consumi neaparat, asta pana seara.
Orice va decide medicul sau tu sa iei îți doresc multă sanatate, Lena!
Doamne ajuta sa ne meargă tratamentele bine!
0
23-07-2023, ora 17:25
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Multumesc vcc si Vernusio. Sper sa ii dau cumva de capat. Doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul