Fara antidepresiv :(

Medicul meu nu vrea sa-mi dea un antidepresiv...
Ce inlocuitor as putea gasi.Sfaturi, pareri va rog
Multumesc!
Ce inlocuitor as putea gasi.Sfaturi, pareri va rog
Multumesc!
10 comentarii

Ai putea sa te faci tu doctor si sa-ti dai singur ce medicament doresti, daca nu iti convine ce iti dau alti doctori.

Martin!
Nu ti-ai luat azi pastilele? :)))
Ce esti asa nervos?
Nu ti-ai luat azi pastilele? :)))
Ce esti asa nervos?

Bună ziua.
De ce doriți neapărat un antidepresiv? Dacă medicul psihiatru nu v-a recomandat un tratament, probabil nu este nevoie.
De ce doriți neapărat un antidepresiv? Dacă medicul psihiatru nu v-a recomandat un tratament, probabil nu este nevoie.

Probabil sunt prezente simptome specifice unui diagnostic de tulburare depresivă majoră dar nu sunt suficiente pentru a se putea spune că suferiți de această tulburare.
Faceți o evaluare la un psiholog clinician cu experiență și dacă se constată simptome ale depresiei mergeți la câteva ședințe de psihoterapie.
Faceți o evaluare la un psiholog clinician cu experiență și dacă se constată simptome ale depresiei mergeți la câteva ședințe de psihoterapie.

Yul, pai ce altceva as fi putut zice ? Auzi si tu, nu i-a dat doctorul antidepresiv dar el vrea neaparat. Pai atunci trateaza-te tu singur, de ce te mai duci la doctor daca crezi ca tu stii mai bine psihiatrie ? Uite, si Lavinia ti-a explicat destul de clar.
Desi, sincer sa fiu, eu nu prea inteleg ce ai vrut sa ne intrebi pe topicul asta. Ai zis ca medicul nu vrea sa-ti dea "un antidepresiv"... Unul anume pe care il vrei tu, sau nu vrea sa-ti dea deloc niciunul ? Iar apoi ai zis ca vrei un ilocuitor... Dar inlocuitor pentru ce ?
Desi, sincer sa fiu, eu nu prea inteleg ce ai vrut sa ne intrebi pe topicul asta. Ai zis ca medicul nu vrea sa-ti dea "un antidepresiv"... Unul anume pe care il vrei tu, sau nu vrea sa-ti dea deloc niciunul ? Iar apoi ai zis ca vrei un ilocuitor... Dar inlocuitor pentru ce ?

Va mulțumesc pt răspunsuri.
@Martin
Am fost recent la spital la zi nu la pat cu depresie și medicul nu mi-a prescris nici un antidepresiv (deloc pe românește) Mi-a zis ceva de genu: AD creste serotonina si e posibil să interacționeze cu antipsihoticul meu sau ceva de genu'. Poate m-a mintit pe mine, nu stiu de ce. Eu unde sa mă plâng si eu, dacă nu aici pe forum??? Lui Dumnezeu poate? Nu știu daca sunt înlocuitoare pt antidepresive... Am intrebat și eu că nu stiu ce să fac
@Martin
Am fost recent la spital la zi nu la pat cu depresie și medicul nu mi-a prescris nici un antidepresiv (deloc pe românește) Mi-a zis ceva de genu: AD creste serotonina si e posibil să interacționeze cu antipsihoticul meu sau ceva de genu'. Poate m-a mintit pe mine, nu stiu de ce. Eu unde sa mă plâng si eu, dacă nu aici pe forum??? Lui Dumnezeu poate? Nu știu daca sunt înlocuitoare pt antidepresive... Am intrebat și eu că nu stiu ce să fac

Ce rost ar avea sa te minta un doctor ? La ce i-ar folosi ? Vezi, ti-a dat si un motiv: creste serotonina si interactioneaza cu antipsihoticul. Deci stie el ce stie...

Medicul nu ti-a dat antidepresiv sa nu intri in episod psihotic.
Cere-i o doza mica, jumatate de pastila pentru inceput si spune-i ca te simti rau doar cu neurolepticul.
Cu mine s-a intamplat aceeasi problema dar pina la urma mi-a dat intai jumatate de pastila si apoi o pastila fractionata in 2 pe zi.
Insista la acel doctor daca tu consideri ca esti in depresie.
Cere-i o doza mica, jumatate de pastila pentru inceput si spune-i ca te simti rau doar cu neurolepticul.
Cu mine s-a intamplat aceeasi problema dar pina la urma mi-a dat intai jumatate de pastila si apoi o pastila fractionata in 2 pe zi.
Insista la acel doctor daca tu consideri ca esti in depresie.

Magneziu cu b6 sau magneziu b complex ar putea fi un bun adjuvant.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care efectul schimbarii medicamentelor in tratarea depresiei?
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 23Scandal pe piata antidepresivelor: Prozac nu are niciun efect
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 10Depresia se poate trata?
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 22Valdoxan-urgenta!
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 2Antidepresive si alcool
- 2Intrebare seroxat in sarcina
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 0Insomnie antidepresiv
- 9Un antidepresiv bun stie cineva?
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 3Cipralex pentru Toc
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 3Antidepresiv Serodeps
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: