Umflaturi in spatele urechii
Buna ma numesc Alex am 23 si ani si in urma cu 5 zile am avut un accident(am sarit in cap la piscina cu mainile pe langa corp si am aterizat direct in cap)in urma caruia m-am ales cu capul spart si dureri mai de gat.Acum am observat ca am 2 umflaturi, la 2 cm distanta, in spatele urechii drepte foarte dureroase la atingere., , , acum eu vreau sa va intreb daca aceste umflaturi au legatura cu lovitura (avand in vedere ca eu m-am lovit in partea din fata) sau daca are vreo legatura ventilatorul care a batut spre mine in ultimile nopti din cauza calduri(cand ma trezeam aveam mici dureri in gat pe langa alea de gat)...eu am o problema mai delicata cu medici din acest motiv vreau sa va intreb si pe voi poate ma puteti ajuta cu ceva imformatii.Va multumesc!!
10 comentarii
de la cadere incap.., in piscina.. a murit mult alume cu fractura de coloana cervicala...
asa ca ai motive sa fii bucuros. !
dar nu ai cum sa neglijezi investigatiile
UN CT cerebral si la coloana cervicala.. trebuie sa faci..
riste sa te trezesti cu ceva complicatiip eparcurs care sa.ti afecteze toata viata
asa ca ai motive sa fii bucuros. !
dar nu ai cum sa neglijezi investigatiile
UN CT cerebral si la coloana cervicala.. trebuie sa faci..
riste sa te trezesti cu ceva complicatiip eparcurs care sa.ti afecteze toata viata
Miau aparut mai multe umflaturi sub barbie alta dupa urechea stanga si alte 4 pe ceafa nu stiu ce sunt sau ce sa fac
sa mergi la Pneumoftiziologie, ORL. stomatologie
Ce anume am? as putea sa scap fara vizita la medic? Daca merg la medic tratamentul va fi de lunga durata sau dureros
mi-a aparut si mie de o zi o umflatura ( ca un os ) sub piele in spatele urechii, nu este mare. Ce ar putea fi? La ce doctor sa merg?..am uitat sa precizez ca nu m-am lovit, nu ma doare decat la palpare putin, nu am dureri de cap absolut nimic.Sunt cam ingrijorata, ce sa fac?
sa nu.l palpezi si sa mergi la orl
De 3 zile imi bate pleoapa de la ochiul drept. De astazi dimineata bate aproape intr-una. Devine enervant si incomod. Ce trebuie sa fac? Ce poate fi?.Multumesc
sa mergi la consult la oftalmologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9urechi nas infundat
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 20Operatie timpan
- 6In spatele urechii drepte, am o umflatura, tare si nedureroasa, ca si cum osul s-ar fi lungit
- 12Zgomote in urechea stanga
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 13Otita externa bilaterala
- 5Lavaj cu apa oxigenata pentru ureche
- 9tinitus permanent
- 6de 4 ani merg o data la 8 luni la medicul ORL, ca sa-mi curete urechea
- 3de vreo saptamana am dureri in spatele urechilor
- 6Otoplastia - sfaturi
- 1Urechea puroieaza
- 10Umflatura sub urechea stanga
- 1Guri in urechi?