Ureche umflata.

Buna seara.
Acum 4 zile stateam in pat si dintr o data am auzit un vajait in urechea stanga, in fine, in aceea zi nu am avut mai nimic, dar a doua zi dimineata m am trezit cu o senzatie usoara de umflatura in interiorul urechii, la care nu am dat importanta prea mare.
Insa de ceva zile am inceput sa nu mai aud chiar bine cu urechea respectiva, si simt ca am ceva mare in ea, ca o pietricica care este prinsa acolo.
Incep sa ma ingrijorez pentru ca simt ca urechea nu da semne de a se vindeca ci dimpotriva, o simt din ce in ce mai umflata pe interior la fel ca si auzul care este deteriorat.
Va rog din suflet sa imi spuneti daca este ceva grav, pentru ca simt ca imi pierd mintile.
Am uitat sa precizez ca nu am nici un fel de durere.
Acum 4 zile stateam in pat si dintr o data am auzit un vajait in urechea stanga, in fine, in aceea zi nu am avut mai nimic, dar a doua zi dimineata m am trezit cu o senzatie usoara de umflatura in interiorul urechii, la care nu am dat importanta prea mare.
Insa de ceva zile am inceput sa nu mai aud chiar bine cu urechea respectiva, si simt ca am ceva mare in ea, ca o pietricica care este prinsa acolo.
Incep sa ma ingrijorez pentru ca simt ca urechea nu da semne de a se vindeca ci dimpotriva, o simt din ce in ce mai umflata pe interior la fel ca si auzul care este deteriorat.
Va rog din suflet sa imi spuneti daca este ceva grav, pentru ca simt ca imi pierd mintile.
Am uitat sa precizez ca nu am nici un fel de durere.
1 comentarii

practi este o urgenta medicala si necesita Obligatoriu consut ORL
trebuie sa vada urechea.. poate e un dop de ceara
sau e o problma mai grava de circulatie cerebrala
depinde de varsta, KG si tensiunea pacientului.
trebuie sa vada urechea.. poate e un dop de ceara
sau e o problma mai grava de circulatie cerebrala
depinde de varsta, KG si tensiunea pacientului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Nu prea aude cand mananca
- 5dopuri de ceara la copil
- 3Sange uscat in ureche
- 3Cofoza urechea dreapta
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 40durere langa ureche!
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 4Fata si ureche rosii
- 6Mi-a intrat o insecta in ureche
- 5Ciuperca Aspergillus
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 2apa in ureche
- 4Intepaturi urechi
- 3dureri la pavilionul urechii
- 7Urechi fierbinti si rosii de vreo 3 zile
- 4durere de ureche
- 12presiune si tiuit in ureche
- 2Este posibil că timpanul sa am timpanul perforat
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: