ganglion dupa ureche la fetita de 2 ani si 7 luni

Buna ziua d-le doctor!!! Fetita mea de 2 ani si 7 luni are un ganglion dupa urechea stanga de dimensiunea unui bob de mazare. Precizez ca l-am descoperit astazi si sunt foarte ingrijoraa. Fetita este foarte activa, nu are febra, mananca foarte bine. Nu are alte simptome.
10 comentarii

nu va ajuta cu nimic sa fiti ingrijorata.. va creati probleme inutil
ingrijorarea nu rezolva problema
un organism sanatos are mii de reactii de aparare pe minut, capteaza microbi, virusi, micoze de pe mucoasa si cu ajutorul sistemului imunitar si limfatic distruge agentii patogeni
cat organismul nu face febra... situatia e la control
pentru linistea Dvs... mergeti la un medic orl sa vada care ar putea fi focarul de infectie
ingrijorarea nu rezolva problema
un organism sanatos are mii de reactii de aparare pe minut, capteaza microbi, virusi, micoze de pe mucoasa si cu ajutorul sistemului imunitar si limfatic distruge agentii patogeni
cat organismul nu face febra... situatia e la control
pentru linistea Dvs... mergeti la un medic orl sa vada care ar putea fi focarul de infectie

Buna ziua D-le doctor! Am fost cu ea la urgenta duminica seara si mi sa spus sa nu-mi fac griji. Dar cum sa nu nu-mi fac griji cand luni dimineata a mai aparut unul. La medic a controlato la urechi si gat si mi-au spus ca totul este bine. Mi sa spus c esteposibil ca organismul sa lupte cu o infectie. Dac in cateva saptamani nu se resor sa merg inapoi. Speram sa nu fienimic grav si totul sa revina la normal. Precizez ca ma aflu in uk. Va multumesc anticipat ptr raspuns.

Buna ziua D-le Dr ! Va scriu din nou in legatura cu ganglionii dupa ureche la fetita mea de 2 ani si 8 luni. ultima data cand v-am scris i-au disparut intr-o saptamana. De 2 zile a aparut din nou in
partea stanga un ganglion micut. Doresc sa stiu daca este normal sau nu. Precizez ca nu are alte simptome.
partea stanga un ganglion micut. Doresc sa stiu daca este normal sau nu. Precizez ca nu are alte simptome.

este normal
orgfanismul este viu, ikn permanent lupta cu factorii externi, imunitatea lupta cu microbii prin sistemul imunitar
Cum credeti Dvs..ca se apara rganizmul de mii de virusi, microbi, micoze care se afla in aer?
orgfanismul este viu, ikn permanent lupta cu factorii externi, imunitatea lupta cu microbii prin sistemul imunitar
Cum credeti Dvs..ca se apara rganizmul de mii de virusi, microbi, micoze care se afla in aer?

Va multumesc D-le Doctor pentru rapiditate cu care raspundeti si pentru intelegere! Va doresc numai bine.

Buna ziua,
In urma cu 1-2 saptamanii, mi-a apartut sub urechea din partea dreapta o umflatra cat un bob de mazare, la inceput am crezut ca este un cos.
Nu i-am facut nimica, si acesta a continuat sa creasca pana cand a ajuns ca si marime cat un bob de mazare, tin sa precizez ca nu este dureros absolut deloc.Insa cand dorm seara pe partea dreapta este destul de incomod. Va rog sa imi spuneti daca este cazul sa ma panicez si ce ar trebuii sa fac.
Va multumesc!
In urma cu 1-2 saptamanii, mi-a apartut sub urechea din partea dreapta o umflatra cat un bob de mazare, la inceput am crezut ca este un cos.
Nu i-am facut nimica, si acesta a continuat sa creasca pana cand a ajuns ca si marime cat un bob de mazare, tin sa precizez ca nu este dureros absolut deloc.Insa cand dorm seara pe partea dreapta este destul de incomod. Va rog sa imi spuneti daca este cazul sa ma panicez si ce ar trebuii sa fac.
Va multumesc!

1. poate fi un chis sebaceu..si necesita consult dermatolog
2.sau un ganglion limfatic.. care poate fi de la robleme dentare sau ORL
2.sau un ganglion limfatic.. care poate fi de la robleme dentare sau ORL

Buna ziua, d nl doctor!acum ceva ani mi a aparut o unflatuta dureroasa in spatele urechii.chiar pe os, am fost la doctor si a zis ca e un ganglion viral, mi a dat tratament dar in sezonul rece apare iar si la cateva zile se retrage...ar trebuii sa ma ingrijotez?

daca citeai atent ce am scris mai sus
intelegeai ca este obligatoriu
consult ORL si stomatolog
intelegeai ca este obligatoriu
consult ORL si stomatolog

buna ziua.am si eu o intrebare in privinta ganglionului limfatic' fetei mele ea iesit unul dupa urechea dreapta.are 2 anisori si 4 luni.la moment nu o deranjeaza'nu este dureros.Dar se afla acolo de mai bine de 5saptamini fara schimbari.E ceva normal?am consultat medicul de familie'medicu ORL'pediatru'toti imi zic ca va trece de la sine.Oricum imi fac griji.Ce ma sfatuiti?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglion marit la ureche
- 3Umflatura la urechea stanga
- 4os crescut in spatele urechii
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 4umflatura dupa ureche
- 4Umflatura dupa urechea dreapta
- 2Umflatura ureche
- 1umflatura in spatele urechii.ajutor
- 0Porbelema la ureche
- 3Umflatura dupa ureche