umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
buna seara.am o umflatura la subrat si atunci cand stran de ea sa o storc iese o infectie ca puroiul si miroase rau.si nu vrea sa dea inapoi de vrio 3 sau 4 luni ce pot sa fac ca sa o dau inapoi?va multumesc si astep raspuns cat mai urgent daca se poate.
6 comentarii
Pai si n-ai fost la medic atata timp??
Mergi la medicul de familie sau la dermatolog, ca de distanta n-are cine sa-ti spuna ce e si ce-i de facut.
Sanatate!
Mergi la medicul de familie sau la dermatolog, ca de distanta n-are cine sa-ti spuna ce e si ce-i de facut.
Sanatate!
nu am fost ca mie teama de o operatie.
si mai astept si alte raspunsuri cu ce ar putea fi totusi poate unii dintre dumneavoastra atrecut prin asa ceva si imi poate explica mai bine ce ar putea fi ca la 2 zile strang de cos dar ese putina infectie si apoi nu mai iese nimic si inuntru simt ca se rupe pielea cand srtang si ma ustura ingrozitor
astept totusi si raspunsul unui domn doctor poate imi zice ce ar putea fi.va multumesc frumos
si mai astept si alte raspunsuri cu ce ar putea fi totusi poate unii dintre dumneavoastra atrecut prin asa ceva si imi poate explica mai bine ce ar putea fi ca la 2 zile strang de cos dar ese putina infectie si apoi nu mai iese nimic si inuntru simt ca se rupe pielea cand srtang si ma ustura ingrozitor
astept totusi si raspunsul unui domn doctor poate imi zice ce ar putea fi.va multumesc frumos
buna ziua
mama mea are o umflatura la sub bratul stang. cred ca o are de vreo 2 ani. e ovala si are cam 2 cm, e usor dureroasa la atingere.in ultima perioada o doare mai des si simte o durere si la umar. ce ar putea fi si ce este de facut?
mama mea are o umflatura la sub bratul stang. cred ca o are de vreo 2 ani. e ovala si are cam 2 cm, e usor dureroasa la atingere.in ultima perioada o doare mai des si simte o durere si la umar. ce ar putea fi si ce este de facut?
adyaly@,
De la distanta niciun medic serios nu da diagnostice sau tratament medicamentos.
De la distanta niciun medic serios nu da diagnostice sau tratament medicamentos.
ardnaxela91,
Mama ta ar putea sa mearga la dermatolog, sau sa faca o ecografie. Nu doare, nu iradiaza si afla in 5 minute ce e. Poate fi de la san sau nu, e bine de stiut! Cu rezultatul poate merge la endocrinolog, daca iese ceva la eco.
Sanatate!
Mama ta ar putea sa mearga la dermatolog, sau sa faca o ecografie. Nu doare, nu iradiaza si afla in 5 minute ce e. Poate fi de la san sau nu, e bine de stiut! Cu rezultatul poate merge la endocrinolog, daca iese ceva la eco.
Sanatate!
ardnaxela91,
A aflat mama ta ce are? Sper ca s-a rezolvat si te-ai linistit!
A aflat mama ta ce are? Sper ca s-a rezolvat si te-ai linistit!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6noduli axilari
- 107ganglioni axilari inflamati
- 3o umflatura la axila dreapta
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 2durere axila
- 6ganglion axilar
- 10boli de piele
- 11ajutor !!! durere la san si axila !!!
- 3Dureri de sani ce radiaza spre zona axiala?
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 5ganglion axilar
- 4ganglioni durerosi
- 2Durere zona axilara.
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 8Infectie axila
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 1Nodul sub piele zona inghinala si durere axila
- 0Ganglion mărit
- 0Dureri partea stg, ganglion axilar inflamat
Mai multe informații despre: Axila ganglioni axilari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: