Nodul sub piele zona inghinala si durere axila
De doua zile am observat o formatiune rotunda, tare, ce nu se misca, sub piele in zona bikinilor in partea stanga. Nu este dureroasa, decat atunci cand apas( nici atunci de nesuportat). Cat despre axila, e o durere de slaba intensitate si nu simt nimic, nici un nodul sau ceva de genul. Mentionez ca am fost la ginecolog cu nici o saptamana in urma, pentru complet alte ingrijorari, nefondate de altfel. Atunci, insa, nu era nici nodulul acela in zona inghinala, nici durerea la subrat. Sper sa ma poate ajuta cineva ! Multumesc
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dumneavostra nu ne putem da seama cu exactitate despre care zona este vorba, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie iar acesta o sa va indrume la un medic de specialitate.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dumneavostra nu ne putem da seama cu exactitate despre care zona este vorba, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie iar acesta o sa va indrume la un medic de specialitate.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8un fel de... foliculita
- 2durere axila
- 7durere a subratului, in partea stanga
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 4microcalculi neobstructivi rinichi stg
- 0Lipomul
- 1bube mari pe fese si inghinal, va rog ajutor
- 4mai sunt virgina
- 0cosuri sub piela la subrat
- 9ortopedie si traumatologie
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 3iritatie axila de la deodorant
- 2Durere inghinala
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 0Durere picior drept zona inghinala
- 2apendicita?
- 0Durere inghinala
- 3Durere foarte mare la încheietura piciorului drept in fiecare zi, abia mai merg
- 4Durere în axila dreapta în perioada premenstruala și la ovulatie
Mai multe informații despre: Axila Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: