Durere în axila dreapta în perioada premenstruala și la ovulatie

13-09-2019
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Bună ziua, sunt femeie, am 34 ani, o naștere naturala, fără probleme ginecologice pana în prezent. Menționez ca de aprox 6 luni în perioada premenstruala apare o durere în axila dreapta localizata, ce se intensifica la presiune. Sânii m-au durut mereu în aceasta perioada și se marea în volum, însă aceasta durere în axila a apărut de curând și vad ca revine lunar, cu Frecventa bine determinata de ciclul menstrual. Am făcut și o ecografie mamara, care nu a evidențiat nimic suspect. S-a mai confruntat cineva cu astfel de simptom? Ce tratatament ar fi recomandat în afara de antiinflamatoare. Mumtumesc
4 comentarii
0
14-09-2019, ora 21:56
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Nu ati precizat și de aceea vin cu o intrebare. Cand ati facut ecografia mamara? Ar trebui facuta in timp ce exista durerea in axila. Trebuie facuta si o ecografie de axila.

dr Petre Mureșan
0
15-09-2019, ora 07:55
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Bună ziua domnule doctor, doresc sa va mulțumesc în primul rand pentru promptitudine. Control l-am efectuat strict pentru aceasta durere și exact în perioada în care ma durea. Medicul nu a evidențiat nimic problematic și mi-a spus ca poate fi și pe fondul unor kg în plus pe care le-am acumulat în ultima perioada (2-3 kg). Mai multe nu mi-a spus, decât ca e pb pe fond hormonal și trebuie sa iau antiinflamatoare. Menționez ca cu 1 zi doua înainte de menstruație, durerea dispare și apare abia după 2 _3 sapt în perioada premenstruala. Nu am urmat niciodată trat cu anticoncepționale sau alte tratamente hormonale (în sapt 19 de sarcina am luat 1 sapt duphaston pt niște contracții). Va mulțumesc!
0
16-09-2019, ora 00:18
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Problema dumneavoastră trebuie supravegheată și reevaluată. Eu așa vă recomand. Vă stau la dispoziție și cu alta ocazie cand aveți nevoie de un sfat.

dr Petre Muresan
Medic primar Medicina generala-Medicina de familie
Atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala
Studii aprofundate de Osteopatie, Reflexoterapie,
Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )
0
18-09-2024, ora 21:52
Anapostolache
Nu este medic/terapeut
Anapostolache
Buna ziua. Ati gasit pana la urma care era problema? Patesc fix acelasi lucru ca si dumneavoastra, eco mamara in regula, si nu reusesc sa gasesc un raspuns. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.