Durere axilara
Buna ziua,
Am 20 de ani, barbat, 1, 82, 75 de kg.Am o problema de cam o saptamana, dar mi s-a mai intamplat si anterior.Am o durere in zona axilei care iradiaza din cand in cand si spre parte antero-laterala a toracelui si spre antebrat pana pe la cot.M-am palpat sa vad daca am ganglioni umflati, nu am, sunt simetrici cu bratul stang (care nu are probleme).Cand apas pare ca sa ma doara muschiul.Eu cred ca este posibil sa fi facut vreo intindere musculara sau sa fi il suprasolicitat, caci obisnuinesc sa imi pun cumparaturile (care sunt mai mereu de vreo 5 pana la 10 kg) intr-un rucsac ca asa le car, dar nu sunt sigur ca aceasta ar putea fi cauza...Nu este o durere insuportabila, mai de graba surda si care persista si atunci cand respir..As dori sa aflu care ar putea fi posibilitatile.
Am 20 de ani, barbat, 1, 82, 75 de kg.Am o problema de cam o saptamana, dar mi s-a mai intamplat si anterior.Am o durere in zona axilei care iradiaza din cand in cand si spre parte antero-laterala a toracelui si spre antebrat pana pe la cot.M-am palpat sa vad daca am ganglioni umflati, nu am, sunt simetrici cu bratul stang (care nu are probleme).Cand apas pare ca sa ma doara muschiul.Eu cred ca este posibil sa fi facut vreo intindere musculara sau sa fi il suprasolicitat, caci obisnuinesc sa imi pun cumparaturile (care sunt mai mereu de vreo 5 pana la 10 kg) intr-un rucsac ca asa le car, dar nu sunt sigur ca aceasta ar putea fi cauza...Nu este o durere insuportabila, mai de graba surda si care persista si atunci cand respir..As dori sa aflu care ar putea fi posibilitatile.
1 comentarii
Simptomatologia pare a fi pe dermatomul T2, T3. Asta inseamna o afectare a radacinilor nervoase (prin compresiune sau inflamatie) care ies la acele nivele. Poate fi o pozitie vicioasa (de ex stai cu gatul stramb la birou) sau poate o compresiune de la ruxac pe traiectul nervilor. Nu stiu insa exact topografia.
Roaga pe cineva din familie sa se uite putin din spate la coloana ta sa vada daca ai deformari ciudate.
Un neurochirurg ar putea sa se pronunte cel mai bine cu privire la acest gen de afectare.
Roaga pe cineva din familie sa se uite putin din spate la coloana ta sa vada daca ai deformari ciudate.
Un neurochirurg ar putea sa se pronunte cel mai bine cu privire la acest gen de afectare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6noduli axilari
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 2durere axila
- 6ganglion axilar
- 3pete rosii in zona axilei
- 6Durere permanenta sub brat
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 0cosuri sub piela la subrat
- 6umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
- 2Durere zona axilara.
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 1Nodul sub piele zona inghinala si durere axila
- 0Dureri sub axila dreapta
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 0Cos ciudat in zona axiala
- 3iritatie axila de la deodorant
Mai multe informații despre: Axila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: