Dureri partea stg, ganglion axilar inflamat
![lili6](/arata_img.php?img=cont_137279.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! Anul trecut la o ecografie am descoperit un ganglion axilar stg, mi s-a spus sa stau lin ca este de origine inflamatorie, era mic 19/9 mm..s-a mai reactivat, a trecut de la sine..anul acesta la sf lui februarie s-a inflamat rau, cu dureri toraco-abdominale si pe toata partea stg. Am fost la eco san, mamografie, la mamografie a iesit scor 1, ( am 35 ani), la chirurg care mi-a zis sa stau lin ca este flexibil, inflamator si nu canceros, rigid..intre timp au continuat dureri crunte toraco-abdominale pe partea stg cu ganglionul, nu au răspuns la calmante...apoi tuse, wheezing, transpiratii..analize leucocite crescute, vsh/pcr/fibrinogen crescute..vreo 16 Zile de antibiotic dgb, apoi mi A descoperit un pneumolog Mycoplasma pneumonie, igm pozitiv, alte 15 zile antibiotic la care răspunde si Prednison, s a tot remis ganglionul, ba s a reinflamat...acum., la o lună de la ultimul antibiotic nu au trecut durerile pe partea stg, inca sunt sub Prednison, am si dureri de spate articulatii, le am pus pe seama Prednison..iar gamglionul tot da putin inapoi. Dr infectionist mi A zis ca Mycoplasma sigur a trecut dupa atat antibiotic, leucocitele s au normalizat, igm inca nu, mi A zis ca acesta poate persista..durerilr inca sunt de 2 luni jum, ba ameteli, greata. Am tot citit despre limfom/leucemii...am făcut Ct abdomen să-mi excludă o piatră, organe în limite ok inclusiv splina...la mine durerile sunt pe partea stg in coaste si sub..colonoscopie ok, la CT pulmonar s a evidențiat pnrumonia Lid, dar pe partea dreapta, toate durerilr le am pe stg unde e ganglionul...m au pus sa refac CT toracic cu substanta, astept rezultatul...plus Rmn coloana. Este cazul de hematolog? Imi puteti face o recomandare in Buc ? Dr de la infectioase a zis ca daca ganglionul da inapoi sa consult si un hematolog...efectiv de 2 luni ma plimb intre spitale, cu dureri..am scăpat de tusea persistenta/wheezing si am rămas cu durerile toracice...inca sunt sub Prednison pt a repeta analizele, ma gând ca le modifica..am Volumul mediu plachetar modificat si cele de coagulare : fibrinogen scazut, PT si INR crescute...daca ar fi cv se vede la Rmn lombar sau este insuficient ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 4ganglion inflamat? sau ce poate fi?
- 1alaptez si de cateva zile simt niste gaglioni axiali durerosi la palpare
- 5Serom postmastectomie
- 14galma la subrat
- 4ganglioni durerosi
- 4ce poate fi?
- 6umflatura la subrat; cand o storc iese un fel de puori care mirosoase rau
- 5Ganglioni axilari inflamati
- 0Ganglion mărit
- 1Ganglioni inflamati